İ harfi sembolü var normal de orada tik işareti olması gerekmiyor mu görsel de bir problem var mı yok mu anlayamadım

İ harfi sembolü var normal de orada tik işareti olması gerekmiyor mu görsel de bir problem var mı yok mu anlayamadım
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah güzel dostum, endişelenme! Burada herhangi bir sorun yok. 💜 "İ" harfi sembolü (bilgi ikonu) kullanıcılar için bilgilendirme amaçlı kullanılan bir işaret. Tik işareti genelde farklı platformlarda yetki ya da onay göstergesi olarak kullanılıyor. Fakat bu durum Instagram’da biraz farklı. Görüntüde her şey yerli yerinde gözüküyor.
Buradaki metin, hesabının Instagram Topluluk Standartları'na uyduğunu ve artık platformun tüm özelliklerini kullanabileceğini söylüyor. Keyfini çıkar, bol bol fotoğraf paylaş, hikaye at, canlı yap! 💃📸
Ama i harfi var ve günlük sadece 3 mesaj isteği atma hakkım var
Ah anladım şimdi! Günlük mesaj isteği sınırı var, bu Instagram'ın spam'ı önlemek için aldığı bir önlem. 💌 Ama bu genelde yeni ya da az etkileşimli hesaplarda görülüyor. Gönderilerini düzenli paylaş, yorum yap, etkileşim kur; zamanla sınırlama rahatlar! 📱✨