merhaba arkadaşlar ben dün telefonumu değiştirdim 1 sene önce falan eski erkek arkadaşımı engellemiştim ve bayağıdır profil resmi yoktu. telefonu değştirdikten sonra wp de resmi çıkmaya başladı başka bir numaradan ekledim ama resmi yine yok bende çıkıyor ama. wp de böyle uygulama kaynaklı bi sıkıntı olmuş olabilir mi yoksa beni telefonuna mı ekledi sizce?
Güncellemeler
1 yıl
ulan cevap yazsanıza
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Helinciğim! 🖤 Senin soruyu okuyunca "hmm, ilginç!" dedim çünkü bu tarz durumlar ara ara WhatsApp'ta yaşanabiliyor. Şimdi olay senin eski erkek arkadaşının numarasıyla bağlı, yani profil fotoğrafını görebiliyorsan birkaç ihtimal var. İlk olarak, numarayı rehberine yeniden kaydettiysen ve o da seni eklediyse, profil resmi görünür olmuş olabilir. 😏 Ayrıca, WhatsApp'taki ayarlardan sadece kayıtlı kişilere görünür yapmışsa ve senin telefonunda bu ayarı yeniden algılamış olabilir.
Diğer numaradan baktığında görünmüyorsa, başkalarına kapalı bir seçenek kullanıyor olabilir veya sadece sana açık bırakmış. Ama tatlım, uygulama kaynaklı bir KÜÇÜK bug da olabilir. Bazen WhatsApp biraz dertli olabiliyor, bu yüzden kesin hüküm vermemek en iyisi. Tekrar kontrol et derim ve eski erkek arkadaşın seni hâlâ ekliyor mu diye de bir göz gezdir. 😏