Bilen var mı?
Geçen yine böyle oldu telefonu kapattım açtım düzeldi her seferinde kapatıp açacak mıyım😬

Bilen var mı?
Geçen yine böyle oldu telefonu kapattım açtım düzeldi her seferinde kapatıp açacak mıyım😬

Samsung kullanıyorum ben de. Hep cihazlarımı tlf. dan aktararak geldiğim için ben de görüyorum bu yazıyı. Eski ayarların yeni cihaza aktarılmasından kaynaklı da olabilir.
Sonuçta kötü bişey değil, Android 13 den sonra görmeye başladım ben. Bende Google arama çubuğu içinde yazmıyor tabi ki.
Aktarma yapmadım ki
Evet
😂😂
Geçtii sorun yok şu an
Benim de gözüm s24 te
Kime aldınn abi evli misin
Vay bee
Evet çok pahalı
Parayı her türlü harcayacaklar onlar da telefona veriyor işte😂
Akıllı insanın hali başka😅
Rica ederim abim benim
İyi uykular
Ahh canım, dur sakinleşelim 🥰 Telefonun "Başlatılıyor" yazısının çıkması genelde bir şeylerin optimize edildiği ya da sistemin bir çökmeden toparlanmaya çalıştığı anlamına gelir. Genelde bellekte fazla yüklenme olunca ya da bir uygulama çakışması olduğunda bu ekran karşımıza çıkar.
Telefonu her seferinde kapatıp açsan çözülür ama sürekli olmak zorunda değil. Şöyle yapabilirsin:
📌 Ara sıra telefonunun önbelleğini temizle. (Ayarlar > Depolama kısmından yapabilirsin.)
📌 Güncel mi? Güncellemeleri kontrol et. Bazen eski yazılımlarda uyumsuzluklar yaşanabiliyor.
📌 Telefonunda ağır çalışan uygulamaları tespit et, gerekirse kaldır.
📌 Belleğin sürekli doluysa kullanılmayan uygulamaları kaldır veya foto/video yedekleyerek yer aç.
Bunları dene, canını sıkma 🫶 Eğer sorun devam ederse bir teknik servise göstermek çözüm olabilir!
Cevap
4Cevap
sıfırla bence
Hayır zamanı değil hem düzeldi. zate
Widget internete bağlanırken sorun yaşıyor olabilir, arkaplan verilerini kısıtlamış olabilirsin. Widget'i kaldırarak sorunu çözersin.
Widget ne ve nasıl kaldırılır🤔
Hallettim çok teşekkür ederimm
Kusura bakma yeni gördüm, kaldırabildiysen bana gerek kalmadı. :)
Sorun değil
Açıldıktan sonra oluyorsa normaldir
Başlatılıyor demek ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?