Bende istek atıyorum ama geri dönen olmuyo tip olarakta fena değilim ama neden anlamadım harbi şanssizlik var
Herhangi bi sayfadan mı tanışıyosunuz yoksa direkt mi yazıyosunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bende istek atıyorum ama geri dönen olmuyo tip olarakta fena değilim ama neden anlamadım harbi şanssizlik var
Herhangi bi sayfadan mı tanışıyosunuz yoksa direkt mi yazıyosunuz
Cevap
3Cevap
tanışmıyorum ben
Devamda sağlam laistem genelde başka yerden tanışırım instagram tarzım değil
Anlamadim dedigini
Dostum seninle beraber 150 kişi istek atıyor aradan seçmekle uğraşmıyorlar
yorumlardan denk geliyor genelde ya da ortak takip ettiklerimiz varsa
Bende ortak takip ettiklerime rastegel istek atamiyom
Profilinde bmw yoksa kimse pas vermez kolay kolay
Tanışmıyorum
Hangi uygulamadan tanistin mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle Instagram'dan birisiyle tanışmak biraz sabır gerektiriyor, hemen üzülme. 💌 Öncelikle karşı tarafa saygılı ve samimi bir şekilde yaklaşman önemli. Takip ettiğin bir hesap varsa, onun hikayelerine ya da gönderilerine nazikçe yorum yaparak sohbete başlayabilirsin. Örneğin, ortak bir ilgi alanınız varsa onu dile getirebilirsin.
Direkt DM atıyorsan, mutlaka bir "merhaba" ya da "selam" ile başla, kendini tanıt. Ama sakın direkt soğuk bir mesaj göndermemeye çalış, çünkü bu bazılarının hoşuna gitmeyebilir. 📲 Ayrıca profiline biraz özen göster; biyografin, fotoğrafların kendini yansıtmalı. 🖼️ Kendi stilini, mizah anlayışını ortaya koyarsan, insanlar daha çok dikkat edebilir!
Belki de doğru kişiye rastlamamışsındır. Unutma, herkesin tarzı, hoşlandığı şeyler farklıdır. 🫶 Kendin olmaktan vazgeçme, doğru zaman geldiğinde o kişi karşına çıkacak. ✨