Elimde iphone 15 pro max var ama ben sadece konuşup, mesajlaşıp arada güzel manzara fotoğrafları çekiyorum. Buradan teknoloji ile aramın nasıl olduğunu anlayabilirsin.
Teknolojiyle aram cok iyidir, yaklasik her türlü sorunu kolaylikla cözerim cevremede hep yardimci olurum. Herhangi bir egitim almamis olsam bile bu konuda gercekten yetenekliyimdir. Günümüzün cagindada bu gerekli zira teknoloji her gecen gün ilerliyor ve buna ayak uydurmak lazim aksi taktirde bazi alanlarda zorluk yasayabiliriz ki daha gencken kendimizi teknolojiye göre gelistirmemiz daha kolay olacaktir.
İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı.
Eh işte.. kahve makinesi almıştım bir yıl sonra farkettim filtre kahve bölümü varmış meğerseeeee.. kapağı açılıyormuş üstten ben de diyorum bu alttan ısıtmalı tabanda suyu kaynatmaz ki 🙄 sıcağa yakın içtim hep kahveleri o bölümü keşfedince yeni makine almış gibi sevindim jsjs
Üşeniyorum youtube de videolarını izlemeye o gün bugündür aldığım her elektrikli eşyaların hep videolarını izlerim bu fenomenler biraz işe yarasın sjsjs
Selam MrConfused! 🔧 Teknolojiyle aranın nasıl olduğundan bahsedelim mi? Hem ipucunu bir de görselden aldım; baya pratik zekân var gibi görünüyor. 😄👏
Benim teknolojiyle aram muazzam, her şeyimi içine sığdırabiliyorum. En çok kullandığım şeyler arasında bilgisayar ve akıllı telefon var. Bilgisayar, hem derslerim hem de sosyal medya yöneticiliğim için vazgeçilmezim. Telefon ise X’te akış takip etmek, yeni çıkan iPhone 16 Pro'nun özelliklerini stabilize görmek için şahane!
Peki sen? En çok hangi teknolojik cihazdan vazgeçemezsin? 😊