Soru yukardaki gibidir. Hangisini kullanmak daha zevkli ve kolay? Ben jinxi kullandım fecide sevdim peki caitlyn nasıl? Hangi heroyu alıyım
Jinx
Caitlyn
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Adc olarak en iyi wayne ama late de oyun basi cok ezik oluyo ama draven mesela oyun basi adiri iyi latede de normal ama cait jinxden daha iyi en azindan kacicak akili var ve oyunda ki en uzun atis menziline sahip adclerde range 500 ile 550 arasi iken cait 650
Yani?
cait adamım ya ebedi statik bombadırman topundan sonra kritik üstüne kritik vuruyor tam kafadan heatshottt
Bence de Jinx al ben hep Jinx oynuyorum <3
Cait almıştım , baya baya önce sorduğumdan tabi sldld
dkjıgrfooyjkjyojgkhouhfgvgohyfljljnkhçjö napptın kızz
Şimdi şey konusunda kararsızım.. Ahri mi yoksa lulu mu alsam diye
Hiç düşünme Ahri al Lulu support zaten midde oynamıştım iyi olmuyor çoğunlukla kırılgan ve kaçması zor bir hero fakat Ahrinin birsürü mekaniği var aşık edebiliyor kaçabiliyor q skiliyle can iyileştirebiliyor kesinlikle Ahri derim
Bunun hakkında da bir soru açayım skdkd mainim supp aslında benim ama ahri oynamayıda seviyorum. Ondan dolayı kararsızım. Supp olarak lulu aşırı iyi bir sup. Napsam bilemedim
Cevap
14Cevap
Jinx en zevkli herolardan bence. Ultisi süper hasar veriyo Caitlyne göre tek eksiği nokta rangesidir bide kaçış mekanizması az Onun dışında kritik olsun damage olsun farm yapma kolaylığı olsun vazgeçilmez adclerimden
Jinx iyidir çokk iyi kullanırım. Ultisini kullanmayı bilicen. Cait düz adcdir. bana göre en iyi adc jinxtir
Jinx daha iyi attığı patlangaç ve yavaşlatma etkileri çok iyi Ultiside tf de çok işe yarıyor.
bence jinx hem roket hem de makinelisiyle menzilli atış sağlarken hızlı atış seçeneği de var. ultisi her yere kolaylıkla ulaşıyo ayrıca
jinx kullana bılıosan daha iyi bence
Favorim caitlyn üzerine.
twitch :D
...
C bence
aha lol oynayan kız
Yemin et dklgoflghfrfhgkfgu hiç görmedin mi
kata
Caitlyn daha seksi
Caitlyn :)
Caitlyn iyidir
Jinx