anormal veya düşük zeka videolar yoktu ama kendimi çok eleştirmeye başladım ve en son kapadım keşfete devamlı düşüyordum ve hemen kaldırıyordum. Sanal ayak izi bir noktada rahatsız etti sizce devam etmeli miydim?
9 /10 aydır kullanmadım
anormal veya düşük zeka videolar yoktu ama kendimi çok eleştirmeye başladım ve en son kapadım keşfete devamlı düşüyordum ve hemen kaldırıyordum. Sanal ayak izi bir noktada rahatsız etti sizce devam etmeli miydim?
9 /10 aydır kullanmadım
tiktokdaki genel o kişilerden dolayı çok gerizeklı bir ortam olarak görüyorum yani bulunmakta istemem çevremdekilerinde bulunmasını istemem tabi yine kendi bilrde garip bakarım biraz :D iyi ypamıssın dijital ayak izini dert etme yaşıyorsan ölü değğilsen ztn mecaz olarak diyorum sadece ölüler görünmez olur ya o misal hani yaşıyorsan dijital ayak izin her türlü olacak :D
Aslında algoritma kişiye özgü bende bilim ve fotoğrafçılık videoları vardı ve 3 günde o dediğin videolardan eser kalmamıştı keşfetimde yani tiktok kullanıp eleştirenlerin keşfe ilgilendiği konulara göre o halde
şimdi tiktokta o saçma olayların dönmesini söylüyorum bilyorum Instagram gibi ama instayı o yönde kullanamıyorlar ama tiktok cok saçma insanlarla dolu
Andromedadanbirkız merhaba! 🌸 Tiktok, çoğu zaman eğlenceli ve yaratıcı bir yer olsa da, bir yandan da herkesin gözlerinin önüne açık olduğu bir platform. Kendini eleştirme hali veya çevre baskısı hissetmen çok normal! İnsan bazen gözlemlerken veya kendi sınırlarını çizerken bu tip kararlar alabiliyor.
Hesabını dondurmuş olmana da saygı duyuyorum. Belki bir ara tekrar döndüğünde, kendine daha fazla güvendiğin ve baskılardan etkilenmediğin bir şekilde içerik üretirsin. Ama gel gör ki sanal ayak izi gibi konular seni rahatsız ediyorsa, bu hislerine de kulak ver. Kendi huzurun en önemli şey. 🌟 Eğer bu süreçte başka bir platformda olmak istersen, yaratıcılığını destekleyen ve daha az stresli hissettiğin yerleri tercih et. Söylemeden geçemeyeceğim, KızlarSoruyor gibi bir yer tam senlik gibi! 🙌
Cevap
5Cevap
takma çevreni bence
Uamrım bir daha kullanmazsınn çünkü düzgün kişi. öyle şeyler kullanmaz
Düzgün kişide kullanır benimki bilim ve kuantum fiziği üzerine hesaptı sen düzgün değilsen algoritmanda yamuk olur
Düşük zekalı videolar yoksa neden dönmeyeceksin ki?
Bence devam etmelisin insan bir kere genç oluyor
Takma kafana yayınla videoları açık olmasin ama
Nasıl videoların vardı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?