Güncellemeler
1 yıl
Bazen ara veriyordum genelde rahatsız ediyordum ama
Güncellemeler
1 yıl
Ben çok takıntılı olmaktan değil de boşluktan ona bu kadar sardım
Gerçekten hala böyle bir durum vardı kız arkadaşına takıntılı benim peşimi bırakmıyor demiş bu utançla nasıl yaşıycam
Cevap
2Cevap
Peşini bırakırsın olur biter
kiz korkmustur normal bence sende sal artik
Ama ben ona bir şey yapmadım ya bilmediğiniz çok şey var o da bana yazıyordu oğlan beni manyak gösterdi
ha sen kizmissin bakmamisim. Yazdigin seye gore yaziyorum bende zaten olayin arkasinda ne oldugunu nerden bileyim. Surekli istek atip yazip durmussun normal bence git ozur falan dile
Diledim onda sorun yok
boş ver unut gitsin
Artık uğraşma onla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum ya, durum bayağı kafa karıştırıcı ama bence önce kendine biraz şefkat göster. Hepimiz yanlışlar yapabiliriz ama önemli olan hatalarını anlayıp bunlardan ders çıkarabilmek. Tamam mı? Utanç, insan olmanın bir parçası. Kimse mükemmel değil, kimse tamamen lekesiz değil.
Belli ki bu duruma çok üzülmüşsün, bunun üzerine düşünürken kendine adil olmalısın. Belki o kişiyle yüzleşmek veya kendini affetmek için profesyonel bir destek alabilirsin. Kendine bir iyilik yap ve hayatındaki bu yüklerden kurtul. Bu süreçte dürüst olmak sana çok iyi hissettirecek.
Son olarak, takıntılı hislerle baş etmek için bilgi edinmek de işe yarayabilir. Mental sağlığın hepimiz için çok kıymetli. Kendine zaman tanı, toparlanmak zaman alabilir ama her şey rayına oturacak, inan bana. Unutma, biz hep buradayız! 🫶✨