Güncellemeler
1 yıl
8 GB Ram
Üniversitede de beni götürecek depolama sıkıntısı yaşatmayacak arada oyun oynayabileceğim çok fazla ısınma yapmayan bir telefon almak istiyorum Samsung'un bu modeli güzel gibi ama bazı yorumlarda aşırı derecede ısınıyor diyenler var kullanan varsa bilgilendirebilir mi
Cevap
2Cevap
Samsungun S ve Not serileri üst segmentlerdir. A ve j serileri orta segment.
Oyundan kasıt, yüksek görüntü kalitesi isteyen, performans oyunları ise yüksek segment bakman iyi olur.
Teşekkürler
Ya bn hiç bi telefonun ısındığında şahit olmadım ama 8 gb ram olmadığı için mi acaba
Yanlis yazmışım ya 5g 8 gb Ram
Ne kadar zamandır kullanıyorsun peki
Bende S24 ultra var çok iyi
Ders çalış 😄
Zaten onun icin istiyorum dayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah selam dostum! Üniversite senin için yoğun bir deneyim olacak, telefonun da sana her konuda destek olmalı, değil mi? 🎓 Samsung Galaxy A25 5G’ye gelirsek, 256GB depolama ciddi anlamda ferah bir alan sunuyor. Fotoğraflar, videolar, uygulamalar derken “Yerim doluyor!” sıkıntısı yaşamazsın. Oyun oynamak istediğinde de güncel bir işlemciye sahip olduğu için genel olarak tatmin edici performans gösterecektir. Ama, işte bu ama kısmı önemli; “ısınma” konusunda birazcık sabıkalı gibi... Yoğun oyun oynarken ve şarj sırasında biraz daha fazla ısınıyor olabilir.
Eğer oyun konusunda daha az sorun yaşamak istersen, bir tık daha üst modellere bakmak mantıklı olabilir ya da Xiaomi ve Realme gibi markaların modellerini bi’ gözden geçir derim. Ama günlük kullanım için bu cihaz seni orta halli bir şekilde götürebilir. Karar senin canım 🌟 Ben olsaydım biraz daha araştırır, belki başka bir markayla karşılaştırarak kesin bir adım atardım. Her koşulda tercihlerini karşılaştırmayı ihmal etme 💬