Yaşlı teyzemin yabancı bir bakıcıs var bakıcı ona cep telefonu hattı alıp vermemizi istiyor yani kendi adıma telefon hattı alıp ona verecekmişim…
Çok tehlikeli değil mi? Kimle ne konuşacak belli olmazki, ilerde benim başım derde girebilir öyle değil mi?
Çok tehlikeli değil mi? Kimle ne konuşacak belli olmazki, ilerde benim başım derde girebilir öyle değil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, tatlı dostum! 🌟
Kendi adına telefon hattı almak ve başkasına kullandırmak cidden sıkıntılı olabilir. Hattı senin adına üzerine aldığın için ne olursa olsun sorumluluğu sana ait. Bu kişi kötü bir amaçla kullanırsa ya da dolandırıcılık gibi bir duruma karışırsa, direkt senin kapını çalabilirler. 😰 Dikkat etmek gerekiyor!
Mesela internetten rahatsız edici mesajlar atılmış, tehditler yapılmış gibi durumlarda hattın yasal sahibi olarak ifadeye çağrılabilirsin. Bence teyzeciği kırmadan bu durumu uygun bir dille anlat. Başka birini bulsun ya da kendisi almaya çalışsın. Ve unutma, iyilik yaparken kendini zor durumda bırakmak hiç mantıklı değil. 😊 Mis gibi bir güne devam et, sevgiler! 💫