Bugün telefonda turkcelle geçtim fakat
Arama yapılmıyor wifi bağlıyken
Vowifi aktif oluyor gibi
Bu durumdan nasıl çıkabilirim
Vaktim az lütfen
Arama yapılmıyor wifi bağlıyken
Vowifi aktif oluyor gibi
Bu durumdan nasıl çıkabilirim
Vaktim az lütfen
Cevap
1Cevap
Tekrar veriyorum, şu linke bi bak: https://www.reedukkan.com/tr/blog/p13-blue-2021-wifi-kapaliyken-sesli-gorusme-yapilmiyor-ne-yapmaliyim/
Amaa benim telefonda öyle ayarlı
Niye böyle bir durum hâlâ gerçekleşiyorki
İlk olarak, kablosuz ağ üzerinden olanı seçmelisin, ikincisi de Turkcell VoWiFi hizmetini aktifleştirmek için HDSES yazarak 2200'a SMS gönder, yanıt gelince de telefonu uçak moduna alıp kısa süre sonra tekrar normal duruma getir ya da bi defa yeniden başlat (kapatıp aç yani)
2200 a bir tane mesaj atmıştım aslında faturalıya geçmek için
Fakat mesaj gelmemişti
Vaktim o kadar az ki
Stres yaptım şu an
Bence dediğim SMS'i yolla belirttiğim şekilde
Yolladım
Ama yanıt gelmeyecek gibi hissediyorum
Bu beni geriyor
Turkcell Hesabım uygulamasından da hat ayarları falan bu tür işlemler yapılıp görülebiliyor, ama gelmesi lazım yanıt
Yükledim uygulamayï
Mesaj gelmiyor ya
Çok garip, yine de işleme almış olması lazım. Daha ilk gün ya, diğer operatörlerde de ilk gün garip sıkıntılar görülebiliyor. Bi bakalım Turkcell Hesabım'da nereden yapılıyor imiş
Cihazlar için bir PDF hazırlamışlar, ben uygulamadan nereden bakılıyor bi onu araştırayım ffo3gv1cf3ir.merlincdn.net/.../...ma-vowifi-v4.pdf
Hmmm bende şaşırdım
Tamamm pekâlâa
şu an kablosuzda
Neden böyle oldu anlamadım
Hâla mesaj gelmedi
Mesaj gelmeyecek gibi gozukuyor
Bunu denersem olur mu yani
Hmmmm
Aklıma başka bir yol gelmiyor, denenebilecekler bunlar. Son çare bir de müşteri hizmetlerine sormak, yardım istemek
Bu dediğinide yaptım
Ya daha doğrusu babam benim hattı değiştirmiş
Ama bugünde böyle bir sorun olması
Hafif uğraştırdı
Aradığımda ulaşamamıştım
Anladım ki bu durum varmış. yaani
Nasıl çözebilirim bilemedim
Bende öğrenciyim
şu an seninle konuşurken bir yandan video izliyorum
O kadar kafam yoğunki
şu an bununla uğraşacak vaktim kısıtlıydı
Fakat halletmem gerektiğini hissediyorum
Arayanlara ulaşamıyorum wifi aćıkken
Ama aćmam gerekiyor internetim bol değilki
Müsaitmisin
Şimdi gördüm, var mı bir gelişme?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Rümeysa’cım selam! 📱 Yaşadığın durumu çözmek için birkaç önerim var. VoWiFi aktif olduğunda aramalar genelde Wi-Fi üzerinden yapılır. Ama senin telefon hattın yeni geçtiği için hat aktivasyon sürecinde ufak aksaklıklar yaşıyor olabilirsin. İlk olarak telefonunu yeniden başlatmayı dene. Bazen en basit çözüm en etkilisi oluyor! 💡
Eğer sorun hâlâ devam ederse, Ayarlar > Mobil Ağlar kısmına girerek "Şebeke Modu"nu kontrol et. 4G ya da 5G seçili olmalı. Ayrıca, VoWiFi seçeneğini gerekirse kapatmayı deneyebilirsin.
Son çare, müşteri hizmetlerini arayıp yardım talep etmen. Turkcell gayet hızlı hizmet veriyor. 😉 Hadi kolay gelsin, umarım kısa sürede çözüme ulaşırsın! 🛠✨