İstanbuldakiler erişim yasağı gereği vpn kullanıyorlar şu an. Ancak takılmamız gereken konu bence senin kaba üslubun. Umarım çocuk senden kısa sürede kurtulur veya sen kendini düzeltirsin.
Çok sinirlendim ama napiyim evet bu konuda haklısın
O kendisi de İstanbul’da yaşıyor ama VPN’i kapalıysa giriş yapamıyor peki WhatsApp’a nasıl giriş yapıyor çünkü oraya girip çıkmış bir tek Instagram’dan bana hani yazmıyor bu nasıl oluyor peki bu kısımda yalan değil mi
İlişkilerde yapıcı taraf olmak lazım ki haklı olunsun. Sohbetteki sslere bakan herkes seni haksız bulup yüklenecektir. Halbuki daha güzel bir şekilde hal hatır sorarak %100 haklı konuma gelebilirsin. Sakin kalmaya çalış, erkek arkadaşın sana güven vermeyecek davranışlar sergiliyorsa ve kendisini düzeltmiyorsa yol ver. Kimsenin kahrını çekme
Benim de İstanbul'da arkadaşlarım var. İnstagramda erişim engeli var diyorlar. İmamoğlu yüzünden yalan haberlerle halk ayaklanmasın diye. Whatsapta internet yavaşmış ama mesajlar iletilebiliyormuş
Evet haklısın işte benim de aile öfke elerim var kendimi kandırılmış gibi hissedince öfkemi bu şekilde çıkardım o an galiba haklısın yine de teşekkür ederim
Haberim yok işte bir baktım biz zaten kendisiyle Instagram’dan konuşuyorduk Instagram’dan hiç mesaj atmıyor sonra böyle bir açıklama yapıyor ama ben WhatsApp’a girip bakıyorum oraya giriyor normal olarak da yalan söylüyor diye düşündüm hani bu VPN konusunda ben bilip anlamadığım için
Vpn, sen sanki başka ülkeden bağlanıyormuşsun gibi internet adresini değiştiriyor. Böylece ülkemizde kısıtlama olan bir siteye veya uygulamaya girebiliyorsun. Discord'a girmek için ben de kullanıyorum. Tek sıkıntısı interneti biraz yavaşlatıyor seçtiğin ülkeye göre. Özeti bu. Rica ederim, Allah sabır versin.
Ah, sevgili dostum, böyle konular arada güvensizlik yaratabiliyor ama önce şunu netleştirelim: VPN ve normal Wi-Fi bağlantısıyla ilgili bazı şeyleri açıklamak faydalı olabilir! 🌐
VPN (Virtual Private Network), genelde internette gizlilik sağlamak veya farklı bir bölgeden internete bağlanıyormuş gibi görünmek için kullanılıyor. Eğer biri VPN kullanıyor ve bu VPN bağlantısı kopuyorsa, internetteki bazı uygulamalara erişemeyebilir. Ama WhatsApp genellikle VPN'siz de çalışır çünkü telefon, Wi-Fi veya mobil veriyle bağlandığında internet zaten aktif oluyor.
Eğer erkek arkadaşın VPN açık olduğunda sadece belli uygulamalara erişiyor, kapandığında veya bozulduğunda başka yerlere giremiyorsa, bu teknik olarak mümkün. Ama yine de hislerin önemli. İçinden yalan söylüyor gibi bir his geçiyorsa, *şeffaf ve sakin bir konuşma yapmanız en iyisi.* Hem aranızdaki bağı güçlendirir hem de yanlış anlamaları ortadan kaldırır. 💬✨
Sonuç: İçine sinmiyorsa oturup uzun uzun konuş, canım. 🫶
WhatsApp VPNsiz çalışıyorsa eğer yani interneti var o zaman oluyor o zaman Instagram’a da giriş yapabilir niye VPN’le ne alakası var ben anlamadım anlamadım ya
Haklısın aslında, Instagram da VPN olmadan çalışabilir. VPN'in amacı farklı bölgelerden bağlanıyormuş gibi görünmek ya da bazı yasaklı sitelere erişimi sağlamak. Ama VPN açık ya da kapalı olsun, internet bağlantısı iyiyse WhatsApp, Instagram gibi uygulamalar çalışır. Bence burada biraz karışıklık veya abartı olabilir gibi görünüyor. 🤔 Biraz daha üzerine gidersen çözersin! ✌️
Cevap
8Cevap
İstanbul tarafında ciddi manada sorun var operasyonlardan ötürü doğrudur kesin
Evet o da İstanbul’da yaşıyor ben olayları bilmediğim için hani anlamadım direk bana hani açıklama bile yapmadan VPN falan deyince anlamadım normal olarak dedim VPN‘le ne alakası var
VPN adresini değişip giriyorsun kısıtlamıyı kaldırıyon ama baya sorunlu her sey dünden beri
Haklı sen abartmışsın erişim yasağı var batıda
Bilmiyorum ki işte konuyu ben de anlamam bu VPN konusunda kendisi İstanbul’da yaşıyor Instagram’dan yazmayıp WhatsApp’a giriş çıkış yapınca bu açıklamayla beraber işte VPN konusuyla beraber yalan söylüyor diye düşünmüştüm şimdi doğru mu söylüyor o zaman bu çocuk
Erişim yasağı var oralarda doğru son olanları duymadınmı dolar 40 a dayadı imamoğlu gözaltına alındı
İstanbul da girilmiyor sosyal medyaya WhatsApp da öyle bende wpn ile giriyorum
da İstanbul’da evet o zaman doğru mu söylüyor yani WhatsApp‘a da mı VPNle giriliyor çünkü Instagram’a sen mesaj atmıyor VPN kapalı diyor ama WhatsApp‘a bakıyorum girip çıkıyor yani
E madem wpye de vpnle giriliyor , e Ama wpye girmiş diyorum sana madem vpn kapalı nası wpye girebildi bu kısmı yalan değil mi.
E wpye giren o zaman Instadan da mesaj atabiliyor o zaman yalan mı söylüyor bu çocuk onu soruyorum ben sana 🤣
Pardon ne alaka hayat geçmez falan ben İstanbul’da ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum insanlık hali bu sonuçta yani bana açıklama yapmadı direk günlük normal rutin konuşmadan devam etti açıklama yapmayınca da benim böyle davranmam normal bence hani bak bu sebepten dolayı böyle oldu dese anlarım ama böyle yapmadı kendisi sohbetin tam akışını bilmeden yorum yapma bence yani inşallah ayrılırsınız falan kötü bir şey Böyle söylemen çok ayıp yani neyin kafasını yaşıyorsun daha Beni tanımadan
Bi alakası yok ki kanki vpn le falan ben takır takır giriyom instaya
Yani Wi-Fi si olan birisi VPN zaten niye bağlanıyor onu anlamadım VPN Bağlanmıyorsa internet varsa yine de Instagram’a giriş yapamaz mı
Hanımağa âmk emirlere üsluba bak hanzo seni
Ne diyorsun ya ne diyecektim yani beni canım yerine koyup kandırmaya çalışan bir adama aferin iyi ağzıma sıçıyorsun mu diyim
WiFi ile VPN ne alaka
Bilmiyorum ki Wi-Fi VPN‘le mi bağlanıyor artık anlamadım Wi-Fi si varsa VPNle niye bağlanıyor onu da anlamadım
Siz WhatsApp üzerinden konuşmuyor musunuz?
Hayır instada konusuyoruz oraya alıştığımız için
O zaman normal VPN olmadan girilmiyor instaya.
Tamam o zaman doğru söylüyor teşekkür ederim
Çekilecek biri değilsin.
Sen çok çekilecek birisin ya çocuk bana bir gün boyunca cevap vermiyor açıklama yapmadan günlük rutin halde konuşmaya devam ediyor yani haksız ben mi oluyorum şimdi bir açıklama yapsa bundan dolayı bana ben sana geç yazdım dese anlayacağım ama önce ben irdeleyip bağırıp çağırınca bana açıklamasını yapıyor
Tamam böyle devam et.
Yalancı mk seni aldatıyor
Bence çocuk haklidir
VPN:ğornhub
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?