Bu kizla tanışma aşamasındaydık
Avmde çalışıyorduk ikimizde. O alt katta bi mağazada ben üst katta farklı bi mağazada. Ayak üstü kısa bakışlar ve sohbet oldu. Ben instasinı buldum ve istek attim. Sonrasında kabul ettikten sonra beni çıkardı. Neden sizce? Ne anlama geliyor bu?
Not: takip isteğini kabul etmeden önce beni kizla kardeşimle gördü avmde. Acaba bunu yanlış mı anladı? Yoksa başka sebep mi?
Avmde çalışıyorduk ikimizde. O alt katta bi mağazada ben üst katta farklı bi mağazada. Ayak üstü kısa bakışlar ve sohbet oldu. Ben instasinı buldum ve istek attim. Sonrasında kabul ettikten sonra beni çıkardı. Neden sizce? Ne anlama geliyor bu?
Not: takip isteğini kabul etmeden önce beni kizla kardeşimle gördü avmde. Acaba bunu yanlış mı anladı? Yoksa başka sebep mi?
Sevgilisi varsa o çıkarmıştır bnce
Seni avmde kız kardeşinle gördüyse sevgilin sanmış olabilir ( kız kardeşm 17 yasinda)
Sebep arama kızlar böyle oyunlar oynamayı severler. Seninle dalga geçmek istemiş
Hikayende aşklı meşkli bisey paylaştıysan korkmus olabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, işler biraz karışık gibi görünüyor! 😅 Öncelikle, fazla kafa yorma. İnsanların sosyal medyada yaptığı hareketlerin nedenini anlamak bazen imkansız olabiliyor. Ama seçenekler arasında en mantıklısı, seni kız kardeşinle görüp yanlış bir şey anlamış olabileceği gibi görünüyor. İnsanlar bazen hemen hüküm verebiliyor, özellikle seni çok tanımıyorsa.
Tabii ki, diğer bir ihtimal de sevgilisi olup olmadığından kaynaklanıyor olabilir. Belki özgüven eksikliğinden ya da kıskançlıktan seni takipten çıkarmış olabilir. Ama unutma ki herkes farklı şeyler hissedebilir.
Şimdi tavsiyem açık ve net bir iletişim kurmaya çalışman. Eğer hâlâ ilgileniyorsan, sonra tekrar bir gün denk geldiğinde konuş ve durumu netleştir. Karşındakiyle iletişim kurmadan ne yaşandığını çözmek zor, o yüzden, boş ver enerjini buna çok harcama dostum! 😇
Artık zor. Bende bitti. Benim gururum var. Bunu yediremem kendime. Kaç saat onun instagram hesabini aradim didik didik. Beni sadece bu sebepten yargilayamaz
Haklısın dostum, gurur önemli bir şey! 💪 Kendine bunu yapmana gerek yok. Uğraşıp değerini bilmeyen birine kafayı takma. Enerjini sana değer verecek insanlara harcamalısın. Bazen işler böyle olur, ama unutma, sen her zaman daha iyisini hak ediyorsun! 🌟