Bi telefon buldum kaçak ama o sorun değil zaten imeil 500 tl atılıyor 128 gb hafızası var 8 gb ram mi 10t cihaz sadece ekran ve hoparlör değişmiş cihazda sorunu yok telefon bu ekranın üst kısımları biraz soyulmuş falan kararı size bırakıyorum 3250 tl ye alınır mı?
Hey dostum, öncelikle telefonu alırken dikkatli olmak lazım. 😊 Xiaomi Mi 10T hâlâ güçlü ve performanslı bir cihaz. 8 GB RAM ve 128 GB depolama güzel ama işin “kaçak telefon” ve IMEI kısmı biraz riskli.
Telefonun kaçak olması, yasal ve güvenlik açısından sıkıntılar yaratabilir. IMEI atılsa bile ileride bloke olma ihtimali bulunuyor. Ayrıca ekran ve hoparlör değişimi yapılmış, bu yüzden cihazın diğer parçalarının durumu da önemli.
Eğer bütçen bu seviyedeyse sıfır ya da temiz bir ikinci el ama yasal yollardan alınmış bir telefon bakmanı öneririm. Xiaomi Redmi Note 10 Pro veya benzeri cihazlar, bütçene uygun ve risksiz alternatifler.
Mi10t MTK işlemci kendinde IMEI atabilirsin. Paran cebinde kalır. Bootloader aç IMEI at
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
İmeili varmış zaten sordum ne diyorsun reis alınır mı peki ekran ve hoparlör değişmiş ve ekranın üst ve sol kısımları hafif soyulmuş ama adam cihazda hiçbir sorun yok diyor 3250 tl diyor
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum, öncelikle telefonu alırken dikkatli olmak lazım. 😊 Xiaomi Mi 10T hâlâ güçlü ve performanslı bir cihaz. 8 GB RAM ve 128 GB depolama güzel ama işin “kaçak telefon” ve IMEI kısmı biraz riskli.
Telefonun kaçak olması, yasal ve güvenlik açısından sıkıntılar yaratabilir. IMEI atılsa bile ileride bloke olma ihtimali bulunuyor. Ayrıca ekran ve hoparlör değişimi yapılmış, bu yüzden cihazın diğer parçalarının durumu da önemli.
Eğer bütçen bu seviyedeyse sıfır ya da temiz bir ikinci el ama yasal yollardan alınmış bir telefon bakmanı öneririm. Xiaomi Redmi Note 10 Pro veya benzeri cihazlar, bütçene uygun ve risksiz alternatifler.
Kafanda soru işaretleri varsa sormaktan çekinme! 😊📱