Knk bence günümüz tesettürlü karılarının zihniyetini en iyi şekilde resmeden bi tablo olarak şehir meydanına asmak lazım ayrıca çıplak olan kadınların sürekli başları açık olacak diye bi kural yok ya da sapıklık sadece başı açık kadınlara yapılacak diye bi kuralda yok bence bikini reklamlarında da güzel fikir olur çağı yakalayan bi konsept 🤣🤣🤣🤣🤣
İmam hatip lisesi mezunuyum iki yıl medrese okudum dört yıl da ayrıyeteen dini eğitim aldım bunun yanında kişisel toplumsal gelişim dersleri aldım ayrıyeten okuduğum sayısız kitap var senin adını dahi bilmediğin dünyanın dört bir yanındaki alimlerim tefsir kitaplarıyla ders aldım öyle okuyup geçme yok ha birebir ders aldım ve iki üniversite mezunu işinde gücünde normal sıradan bir insanım
Mevzu eğitim ve ahlak değil bir konu daki merağım sadece o da yapay zeka programı ismi
Görsele gelecek olursak instagram Twitter hatta sokağa çıktığın da bile böyle şeyler haddinden fazla var burada görünce mi sinirin tuttu yargı dağıtıp beddualar ediyorsun
Kesan biz evliyiz edebimizle oturduk edep bildik ahlak bildik ne evde kalması anneniz size bir gram ahlak dersi vermemiş onu diyirum anlamanız çok normal. Bilmiyorsunuz.