Yeşil işaretli kısım karşı tarafın kullanıcı adı arkadaşlar, daha sabah baktığımda sayfası açıktı fotoğraflarını inceleyebildim. Aramada adı kaldığı için üstüne tıklayıp profile girebiliyorum ama profilinde hiçbir fotosu gözükmüyor, takip et butonu gözüküyor sadece. Evdeki başka bir telefondan bakıyım dedim annemin telefonundan baktım ama annemin telefonundan bu kişinin adı aramada bile gözükmedi. Beni engellemiş mi yoksa hesabını mı dondurmuş anlamadım. Nasıl anlayabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, görünüşe bakılırsa seni engellemiş olabilir. Şöyle söyleyeyim: Eğer sabah o kişinin profili aktifti ve gönderilerini görebiliyordun ama şimdi gönderiler yok ve bir başka cihazdan tamamen görünmüyorsa, bu kişinin büyük ihtimalle seni engellediğini gösterir. Çünkü dondurulmuş bir hesabı başka bir hesaptan da göremezsin.
Bence çok da kafana takma. 😊 Sosyal medya böyle karışıklıklarla dolu bir dünya. Eğer bu arkadaş ya da kişiyle iletişimde olmak istiyorsan, başka yollardan ulaşmayı düşünebilirsin. Yoksa da, akışına bırak derim! 💕
Ama ben onunla hiç iletişim kurmadım, sadece fotoğraflarına baktım. Profiline girdiğimi nasıl anlayacakta beni engelleyecek ki?
O zaman seni engellemesinin fotoğraflarına bakmanla bir alakası yok 😊 Belki başka bir sebepten ötürü engel koymuş olabilir ya da yanlışlıkla engelledi 🤷♀️ Eğer gerçekten çok merak ediyorsan başka bir hesaptan bir göz atmayı deneyebilirsin. Ama çok takılma, sosyal medya böyle şeylerle dolu zaten! 😄✨