Badoo da tanıştığım kişi fake olabilirmi?

Badoo bir kişiyle eşleştim arkadaşının profilini kullanıyordu merhaba falan sizin begendim yazmış bu arkasımın profili ben sevgül falan ismi yazmış tamam whatsapp ver o zmaan dedim kız verdi whatsapp biraz konuştuk neden kendine profil açmadın diye sordum telefonu sıkıntılıymış eskiymiş falan filan dedi hep fazla girmem ben zaten badoodan o tarz uygulamalar fazla anlamam dedi makedonyada yaşayan türkmüş 5 yaşında gitmiş oraya izmirden resim falan gönderdi güzel tatlı bi kız whatsapp arayımda sesli konuşalım dedim tamam olur dedi sesi çok ince biraz olgun gibi geliyor sesi 27 yaşında oldugunu söyledi miy miiy sesli bi kız türkçeside çok güzel şüphelendim biraz makedonyada yaşayan türklerin ses tonu türkçe aksanı biraz farklı genel olarak ama bu kız sesi türkçe falan çok iyi bide 3 seenedir çalışmıyomuş ekstra işler olursa yapıyormuş aile evinde kalıyor babası üvey anlaşamıyorlarmış fazla o yüzden o evden ayrılmak istiyor ciddi bişey düsünüyor görüntülü arıyayım dedim tamam bi saat belirleyelim tamam dedim sonra öglen oldu olmaz görüntülü dedi telefonu sıkıntılıymış arkadasa giderim onun telden görüntülü konusuruz dedi yaa dedim biraz tuhafıma gitti orada erkekmi kalmadı falan filan dedim bide arkadasının profilden begendin beni yani tuhaf arkadasının konumu farklı bi ülkeden kıbrıs yazıyor makedonya kalıyor ama karışık bişey çözemedim ne ayaklar dolandırı olma ihtimali var mı kızda güzelyani resim gönderdi begendim hoş bi kıza benziyor ama güvenimiyorum

Badoo da tanıştığım kişi fake olabilirmi?