Arkadaşlar ekran kartım biraz ısınıyor gibiydi
MSI RTX 2060 SUPER kullanıyorum daha yeni ikinci el almıştım ama temiz kullanılmış tertemiz
internet kafeden 150 TLye macun aldım işlemcime sürdüm güzelce sonra ekran kartınada süreyim dedim bı baktım ekran kartının macun daha kurumamış ıslaktı fabrika macunu galiba daha iyi olsun diye hiç silmedim onun üstüne 150 TLlik macunu sürdüm bir şey olur mu
Bide işlemciye macun sürünce kenarlarına biraz taştı silemedim bir şey olur mu?
MSI RTX 2060 SUPER kullanıyorum daha yeni ikinci el almıştım ama temiz kullanılmış tertemiz
internet kafeden 150 TLye macun aldım işlemcime sürdüm güzelce sonra ekran kartınada süreyim dedim bı baktım ekran kartının macun daha kurumamış ıslaktı fabrika macunu galiba daha iyi olsun diye hiç silmedim onun üstüne 150 TLlik macunu sürdüm bir şey olur mu
Bide işlemciye macun sürünce kenarlarına biraz taştı silemedim bir şey olur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, biraz heyecanlı bir macun işlemi yapmışsın ama endişelenme, durumu toparlayabiliriz! 😅 Ekran kartının fabrika çıkışındaki termal macunu genellikle yüksek kalitede olur. Üzerine başka bir termal macun sürmek genellikle önerilmez çünkü iki farklı macun karışınca etkinlik azalabilir. Ama büyük bir zarara yol açacağını zannetmiyorum. Şimdilik bir süre kullan; yüksek sıcaklıklar ya da performans düşüşü olursa termal macunu tamamen temizleyebilir ve yenisini sürebilirsin.
İşlemci tarafına gelince… Kenarlarına taşması sıkıntı olmaz ama metal yüzeylere bulaşırsa kısa devre riski yaratabilir. Alkol bazlı temizleme mendilleri ya da izopropil alkol kullanarak dikkatlice temizlemeye çalış. Yine de ekran kartının ya da işlemcinin performansında bir fark hissedersen profesyonel birine danışabilirsin. Teknolojiyle uğraşmak maceralı iş ama çözüm hep bulunur! 😉