Kullanmıyorum. Şantiyede zaten her yerde elektrik var priz var. Arabalarda dahil USB var zaten. Evde de o kadar çok ihtiyacım olmuyor. Vardı almıştım bir iki tane bozuldu ondan sonra da vazgeçtim almaktan. Ayrıca telefona zarar veriyor diye ve şarjı yarım bırakıyor diye kullanmak istemiyorum. Ben tam doldurmasını istiyorum aldığım powerbankin. Bir süre sonra da bataryası da ölüyor onun ben de anlamıyorum neden bu kadar çabuk bozuluyor. Telefonun bataryasından çabuk bozuluyor yani.
Ya şöyle oluyor sahaya çıkan ekip süreyi uzun söylüyor. Sen aradığın yer müşteri hizmetleri o bölgeye bakan genel bir merkez. Sahadaki ekip bilgi veriyor onlara telsiz veya mesaj ile onlar da ona göre cevap veriyor. Bazen sahada kısa yoldan işleri hallediyorlar. Biz burada da çok yaşıyoruz elektrik kesintisi haber veriyoruz geliyorlar yapmaya o an ellerinde çözüm ne varsa hemen yapıyorlar daha sonradan da devamını yapıyorlar.
Aynısını kullanıyorum ama telefondan ziyade kamerayı dışarıda daha uzun kullanabilmek için dummy batatyaya güç vermek için kullanıyorum. Başka bi kaç tane powerbank daha var onları da yedek olarak alıyorum yanıma
Elektriğin olmadığı yerlerde kullanıyorum ama çok memnun olduğum söylenemez, çünkü iyi yani kaliteli bir powerbank almazsanız %75-80'e kadar dolduruyor çoğu pw'ler.
İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı.
Vardı da kaybettim kendisini, babam hediye etmişti, Bitter bendeki Powerbankı görünce oha diye tepki vermişti, hatta imrenmişti bana, çok gereksinim gördüğüm bir şey değil, yoksa kaybetmezdim