1 yılÜniversite git okulun uzak yere çıkarsa biraz rahatlarsın her yönden okula gittiğinde olur olmaz şeylere atma kendini seni iyi yerlere getirecek adımlar at evlilik çözüm değildir bilemezsin nasıl bir evliliğin olucagini ilişkiler kolay kurulmuyor sorun varken daha çok sorunla karşilaşirsin üni okurken seni geliştirecek kurslara git mesela ilerde işine yarayacak kurslara mesela ehliyetin yoksa ehliyet al ya da özel güvenlik sertifikası al yogmiyeci olarak çalış mesela öğrenciler için günlük işler oluyor ogrenciler boş günlerinde çalışıp para kazanıyorlar yani uniye gittiginde kurtulursun biraz ama vaktini iyi değerlendir kendi ayaklarinin üzerinde durabilecek seviyeye getir bu zamanla olur emin ol ki okul evlilikten daha iyidir aileden kaçmak iyi düşün kendini güzel yerlere getir mutlu olmak güzel yerlere gelmek senin elinde sorunlu bir hayattan çıkıp birden mutlu olamazsın bunu unutma zamanla olur ne olursa o yüzden sabret olayların etkisinde kalma kötü şeyler oldumu güzel şeyler düşün her daim güzel hayaller kur kendinle ilgili mutlu olucagin günleri hayal et mutsuzluk insanı uçuruma atar doğru düzgün karar veremez bir insan sana tavsiyem dönüşü olmayacak kararlar verme hayatını iyice zehir edersin kendine
03 Yorumla
Soran1 yılİzin vermezler oyle bir şeye
Soran1 yılŞu an zaten calisiyorum pazarlama asistaniyim fakat evde büyük problemler yasiyorum buda işime yansıyor
- 1 yıl
Hmm benim de başında izin vermediler ama okul çıkınca kalıcak yerin olunca bir şey diyemiyorlar istemeselerde oluyor eğer işin varsa sen yetişkin birisin işini farklı bir yere taşiyabilirsin güvenli bir şekilde uzaklaşmak için başka yerde işe gitme bahanesiyle evini taşiyabilirsin yani ayrı eve çıkabilirsin sana şöyle diyim düşüncelerini kimseye söyleme ve kimsenin sana yön vermesine izin verme kendi yolunu kendin çiz bir şeyi yapicam diye haber verme yapıyorum diyede değil yaptım diye haber ver başında bir şeyler için haber verdin mi engel olmaya çalışırlar ama seni tehlikeye zora sokmayacak şekilde yapmalısın kimseye muhtaç olmadan
En İyi Cevaplar
1 yılmesaj kutuna dolanlara sakınnnn aldanma sana hızlı dönüşlerine bak herkese böyle bunlar zerre şüohen olmasın yalan dolan buralarda asla bir şey arama bu 1.
ikincisi evden kaçmak için evlenirsen mantıklı düşünemeyebilirsin önceliğin kendine yardım etmek olsun kimseyi kahraman gibi bekleme öyle gözükenler sonra canını daha çok yakar neye uğradığını şaşırırsın Allah korusun. sağlıklı güzel bi ilişki için önce senin krizin içinden çıkıp, sakinleşmen lazım. telefonsuz ve kimsesiz tek başına kaldığın bir zaman dilimi düşün, yapacak hiçbir şey yok vs. kendi kendine kaldın.. işte kendini bu durumda bile yapayalnız hissetmeyevek kadar kendinle ilişki kurman lazım. kendini koruman sevmen güven vermen lazım. bu süreçte yaşananlara sabr göstermeye çalışman lazım vs vs tek başına bunlar çok zor şeyler. Beyhan budak Tülay kök gibi isimleri her gün dinle her gün ama 1-2 video rastgele kişiler değil bunlar çok iyi. bunlar acizane başlangıç tavsiyem, acele etme. yağmurdan kaçıp doluya yakalanma. kendin olmaya ve o kendini sevmeye çalış. içindeki o ürkek kızı kimselere gösterme incitirler. o kızı sen güçlendireceksib. o kıza sen güven ve sevgi vereceksin. Allah'a da dua edeceksin en doğru zamanda olacak umarım..💐
10 Yorumla
1 yılÇok sıkıntılı ve toplumda fazlasıyla örneği bulunan bir durum efenim. Aşırı hassas bu yüzden bu yorumda şaka yapmıycam.
Sırf aile baskısı nedeniyle evliliği kaçış yolu olarak görmek size mantıklı gelebilir ama burada atlamamanız gereken çok ciddi hususlar var.
Evliliğe hazır mısınız. İnsanlara ne kadar güveniyorsunuz.
Kendinize ne kadar güveniyorsunuz gibi.
Bakın ailede yaşanmış herhangi küçük bir sorun kurtuluş bileti gördüğünüz evlilikte benzeri ya da yakını yaşandığında sizi travmatik bir hale sokabilir. Lanet olsun bu da mı gol değil beee. Benim kaderimde bu mu vardı deyip kendinizi zorbalayabilirsiniz. Yapmayın efenim. Dünyada kötü insanlar kaldığı kadar iyi insanlar da varlar.
Aşk sizi bulsun. Hayırlısıyla gelsin ama siz bunu kurtuluş bileti olarak görmekten vazgeçin. Sizin için dua edicem. İnşallah gönlünüze göre, size ailenizde yaşadıklarınızın benzerini dahi yaşatmayacak, sizi her daim önemseyecek sevip saklayacak benzersiz bir eş bulursunuz 🙏🏻01 Yorumla
Soran1 yılArkadaş çevrem yok, sürekli dışarıda geziyorum, gezmeyi çok seviyorum. Dışardayım, bakımsız da değilim ama bir türlü evlilik olmuyor ve ailemle çok ciddi sorun yaşıyorum. Artık tahammülüm yok, Tinder'ı sildim ama bir yerden artık güveneceğim, iyi birini bulup evlenmek istiyorum. Evliliğe hazirim
Evlenilmez!
O uygulamalar sıkıntılı, söylentilere göre çoğu amcalar dedeler kullanıyor. netflixte … avcısı belgeselini bile çekmişler.
Konu aile evinden ayrı eve çıkmasa bunun için evlenmek gerekmez. Şahsen memlekette çalışıyor olsaydım, yine ailemle kalamazdım. Üniversiteden sonra aile evinde kalmak (kadın erkek farketmez) insana iyi gelmiyor. Bazıları Sikayetsiz olsa da çoğunlukla bireysel gelişimin de sekteye uğruyor.
Nasıl evlenilir tabi doğru insanı bulunca evlenirsin. Evlilik Öyle kolay bir şey de değil hele ki günümüzde yıllardır doğru insanı arıyoruz ama bulamıyoruz. Kriterler TÜİK enflasyon kadar yüksek ve hepimiz sapmış durumdayız 🥲😂01 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum, bak şöyle bir şey söyleyeyim, Tinder mi? Neden olmasın ki? Yani sonuçta aşk dediğin şey her yerde karşımıza çıkabilir. Kiminle, nerede, nasıl tanışacağımızı öngörmek baya zor. 💖 Tinder'da tanışıp evlenen ve çok mutlu olan insanlar var, ama tabii olay tamamen doğru kişiyi bulmada bitiyor. Bazen o "Evet, işte bu!" dediğin kişiyle uygulamalar aracılığıyla tanışabiliyorsun. Kendine ve hislerine güveniyorsan bence Tinder da bir seçenek.
Ama şunu unutma; biraz dikkatli olmak lazım, özellikle güvenlik açısından. Gerçek hayatta nasıl karşındakini tanıyorsan, burada da tanımaya özen göstermek şu dönemde çok önemli. En nihayetinde, aşk her yerde ya! 💕10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılorada olan biri evlense bile yine oraya girer gadası
50 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır tabi ki de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBenim bir arkadaşım ilginç bir şekilde tinderdan ciddi ilişki yaptı, nişanlı şu anda. Ama o bir istisna. Herkes orada tek gecelik ilişki kaçamak yaşamak için var diye biliyorum bende. Evden kaçmak için evlenmek mantıklı gelmedi. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak olur. Bence önce bir iş bul çalışmaya başla. Ekonomik özgürlüğün paran olursa daha sağlıklı kararlar alırsın ve karşına çıkan erkeği kurtarıcı olarak görmezsin, gerçekten hayatını birleştirirmekten keyif alacağın birileri ile olabilirsin o zaman
12 Yorumla- 1 yıl
Hiç kullanmadım acaba nasıl bir şey
Soran1 yılÇalışıyorum isim var ama İstanbul'da yasiyorum mümkün değil tek başıma gecinmem
Yasin genç ama çocuk da değilsin. Aileye kızıl aceleyle evlenilmez, sonra daha büyük sorunlar olabilir. Bence önce hayatı ve erkekleri tanimalisin. Belki dışarı çıkamıyor dan bile sosyal medyada sohbet edip tanımaya çalışabilirsin. Fakat 10 erkekten 1 tane düzgün çıkar en fazla
10 Yorumla
1 yıllütfen dikkat et dostum kötü birisine denk gelebilirsin tinder da altın kalpli birisi denk gelebilir karşına ya da real hayat da ama kötü biride gelebilir belli olmaz bu asla sen sen ol lütfen en az 3-5 ay tanıma görüşme süreci olmadan ani karar verme kadına dünya zaten cehennem türkiyede yanlış bir eş seçimi tam sıkıntı olur
00 Yorumla
1 yılTinder aslında güzel bir ilişki bulma sitesi ancak Türkiye'de insanlar yadırgadığı için bir halta yaramayan bir uygulama. Profiline yazıyorsun yani ciddi ilişki istiyorum diye. Ciddi düşünen biri yazar tanışırsın mantıken. Ama bizim toplum damacanayı bile cinsel obje olarak gördüğü için sen profiline ne yazarsan yaz sana gelecek tek mesaj gecelik ilişki talebi olur. Niyetini gizlese bile asıl amaç bu olur...
00 Yorumla
1 yılyani farkı yok neticede ordanda olsa burdanda olsa tanısıyosun okuldan olsun cevrenden olsun uzaktan olsun ne farkı var hic kimsenin özel hayatını ic dünyasını bılemedigin icin farkı yok tanıstıgınızda zaman gecirdiginizde kafana yatıp yatmadıgını anlarsın düsün cocukluktan tanıdıgın biriyle sevgili olursun ama arkadaslıgı iyidir sevgililige gelınce berbattır bilemessin yanı
00 Yorumla
1 yılEvlenmeden de evin olabilir. Mesleğin yok mu? Başka bir şehirden iş bul, kadın ev arkadaşı arayan muhakkak birileri vardır tek başına kirayı karşılayamayacaksan. Al sana mis gibi evlenmeden de ev, özgür yaşam.
30 YorumlaTabiki evlenilmez herkesin kendi fikri saygı duyuyorum ama sanaldan tanışıp evlenmenin sonuçları belli bana göre. Nasıl evlenebilirim sorusuna gelince tamamen kısmet işi o kişi tahmin etmediğin anda karşına çıkıyo zaten ama arkadaş çevren varsa daha kolay olur.
23 Yorumla
Soran1 yılArkadaş çevrem yok, sürekli dışarıda geziyorum, gezmeyi çok seviyorum. Dışardayım, bakımsız da değilim ama bir türlü evlilik olmuyor ve ailemle çok ciddi sorun yaşıyorum. Artık tahammülüm yok, Tinder'ı sildim ama bir yerden artık güveneceğim, iyi birini bulup evlenmek istiyorum. 😔
Soran1 yılÇalışıyorum is ortamından kişilerde yok ve acil benim evlenip düzenimi kurmam lazım
Gizli Üye(30-35)1 yılDaha 19 yaşındaydım o zaman ki kız arkadaşım da sırf bu yüzden hemen evlenmek istiyo Du işte baskı şiddet vs vs neyse ben eğitim sonra da iş olmadan olmaz dedim
Üniversite bitti atandım vs vs bu arada kız hemen evlendi başkasıyla hiç iletişimimiz yoktu taa ki deprem olana kadar
Depremden bir kaç gün sonra aradı iyi misin ailen iyi mi diye
Neyse kız konuşmanın sonunda dedi ki evlenip o evden kurtulmak istedim daha beter hayatım oldu00 Yorumla
1 yılYani tinder genellikle tek gecelik ilişkiler için kullanılan bir uygulama ama aynı düşünce yapısına sahip biriyle denk gelebildiysen neden olmasın önemli olan duygu düşünce ve ten uyumudur bence. Tabi bunun yanında karşılıklı sevgi ve saygı.
07 Yorumla
Soran1 yıl28 yaşındayım ve hayatımda kimse olmadı. Görücü usulü bir evlilik olursa olurdu, illa da olsun diye zorlamıyordum, akışına bırakıyordum. Ta ki ailemle ciddi anlamda problemler yaşamaya başlayana kadar. Evim, gitmek istemediğim bir yer haline geldi, her türlü şiddet vardı ve aşırı bunaldım. Bu yüzden, Chat'te sordum ve bahsi geçen Tinder uygulamasını yükledim. Bir an önce evlenmeyi düşündüğüm için yükledim, adını bile bilmiyordum.
- 1 yıl
Yanlış bir uygulama tercih etmişsin ama dediğim gibi nerden ne çıkıcağını bilemezsin yani deneyip görmen gerekiyor
Soran1 yılBu yorumlarda. Sonra sildim uygulamayi
Soran1 yılKonustugum biri vardı evlilik düşünüyormuş ama yorumları dikkate aldim
- 1 yıl
tanıyıp şans vermen lazım yani uygulama düzgün bir uygulama değil diye kullanan herkes o şekilde olucak değil. sonuçta senin gibi düşünce yapısına sahip insanlarda olabilir. Dünyada tek olduğunu düşünmüyorsan tabi :)
Soran1 yılOyle tabi ama yorumlardan anladığım kadarıyla rezalet bir yermis
- 1 yıl
hayırlısı olsun o zaman ne diyelim :)
Tinder nasıl bir uygulama bilmiyorum ama yorumlara bakılırsa iyi durmuyor evlenilmez diyorum oy çokluğu sebebiyle ehhah
10 Yorumla
1 yılÖyle beklediğin iyi insan arayıp bulabileceğin bir şey olmuyor maalesef, günün birinde karşına biri çıkıyor, işte o kişi doğru kişi olabilir ama bu genelde hep tesadüf, belki o doğru kişilerin yanından geçiyorsun her gün
00 Yorumla
1 yılevlenilmez bu devir de bu kafa bu düşünce evlenirsem kesin hata yaparsın hayatını daha bk hale getirebilirsin kesin şaşmaz
00 Yorumla
1 yılUlan ben tinder de 20 dakika dan öteye götüremiyorum sohbeti ne evlenilmesi yapay zekayla yazışıyor gibiyim hep bi yogun iştahla mesajlar geliyor ansızın kayıp oluyorlar daha yaşımı sormadan adımı sormadan aşkım hayatım mesajı geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen her alışverişimi internetten yaparım kocamıda instadan aldım diyebilirim.😅 Çokta mutluyuz bu arada yani demem o ki iyice tanıyıp bolca mesajlaşıp görüşüp sonrasında güveniyosan neden olmasın?
62 Yorumla- 1 yıl
o nasıl iş ya
Cevap sahibi1 yıl@engnnnlyda sanane
1 yılKesinlikle hayır , kadın cinayetleri bu seviyedeyken ve babana bile güven yokken bunu aklından bile geçirme o insanı sırf evlenmek yuva kurmak için isteyebilirsin ama onun düşüncesini bilemezsin kötü niyetli çok insan var evlenmek istediğini çevrene söyle sana uygun düzgün birini bulurlar illaki en azından çevrenin bildiği biri olsun !
10 YorumlaNamazında niyazında birim işimde gücümdeyim elhamdülillah fakat beni de sürekli sıkıştırıyorlar evlen evlen diye lakin ben istemiyorum güvenim kırıldı bir kere karşıma melek gibi insan da çıksa istemiyorum ben. Her kızın hayalindeki erkek benim aslında 💪😂
00 YorumlaBende 4 yil once eşimin kuzeni sayesinde tanıştık tinder hesabını kuzeni kullanıyordu fotoğraflar dahil kendine birini bulmak icin bende evde sıkılıyorum diye pandemi dönemi bi arkadaşın önerisiyle kullanmaya başladım. Sonra is ilerleyince eşim hesabı kullandi Şu an evliyiz ve çokta mutluyum nasibin nereden geleceğini bilemezsiniz ama Şu an önerir misin diye soracaksan hayır ergenliğime denk geldi birazda macera arıyordum ve aradığımı da buldum.
00 Yorumla
1 yılBunu yapan biri var evet ben!
Hala kafamda soru işaretleri var ama bir yandan da kopamıyorum üstelik 3 yıl oldu.
Bazı şeylerin nereye varabilecegini kestirebilirsen sorun yok bence.
Herkes, her zaman malum bir tarafıyla düşünmüyor sonuçta.
Ama emin olmak için minimum 6 ay gerek.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 480 cevap paylaştı.
1 yılAileden kaçmak amaçlı evlilik yapmak olmaz aksi taktirde çok kötü sonuçlarla karşılaşırsın, bide öyle sitelerden düzgün biri çıkmaz, kötü amaçlı insanların kullandığı uygulama..
00 Yorumla Eğer yalnız yaşayan arkadaşların varsa bir kaç gün onların yanında kalsan aile ortamı da biraz sakinler belki hem uzak kaldığın içinde sen biraz etkilerinden kurtulursun
00 Yorumla
1 yılUygulamayı ismiyle biliyorum ve amacı belli. Ki erkekler düz varlıklar orada amaca yönelik kullanım sağlar, eğer karşına evlilikle falan alakalı bir şeyler söyleyen birisi çıktıysa seni daha iyi kandırmak içindir. Evlenmek için evlenme işin sonunda yine aynı ailene muhtaç kalabilirsin kendi ayakların üzerinde durmaya çalış başka bir eve çıkmaya vs. İyi insanları gerçek hayatta tanıyarak bulmaya çalış , eğer bir yerlerde varsalar, sosyal medyanın hiçbir platformu bana güvenilir gelmiyor
00 Yorumla
1 yılYani tinder'ın olayını az çok biliyorum orada genelde seks döner ama tabii belki tek tük olsa iyi insan bulunabilir
04 Yorumla
Soran1 yıl28 yaşındayım ve hayatımda kimse olmadı. Görücü usulü bir evlilik olursa olurdu, illa da olsun diye zorlamıyordum, akışına bırakıyordum. Ta ki ailemle ciddi anlamda problemler yaşamaya başlayana kadar. Evim, gitmek istemediğim bir yer haline geldi, her türlü şiddet vardı ve aşırı bunaldım. Bu yüzden, Chat'te sordum ve bahsi geçen Tinder uygulamasını yükledim. Bir an önce evlenmeyi düşündüğüm için yükledim, adını bile bilmiyordum.
- 1 yıl
Sıkıntılı bir durum ben de aynı şeyi yaşadım
Soran1 yılSonuç ne oldu
- 1 yıl
Bulunduğum şehri terk ettim sıfırdan bir ortam kurmak için ama 31 yaşına geldim neredeyse kimsem yok yani sevgiliye vesaire anlamında
Valla kaçtıgın seyden daha beter yere düşmeyesin çalış eve pek girmeyecegın iş olsun yatılı calıd otelde çalış eve cıkarsın ilerde oku ya da
10 Yorumla
1 yılorasi hakkinda hiç iyi şeyler duymadim bilgin olsun
20 YorumlaAilenle sorun yasiyosun diye evlenme bence yanliz yasamaya calis dimyata giderken elindeki bulgurdan olma
00 Yorumla
1 yılOlabilir ama doğru kişiyi bulana kadar seni yatağa atmak isteyen bir sürü kişinin cenderesinden geçmen gerekir.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 461 cevap paylaştı.
1 yılEvlilik çözüm değil biliyorsun değil mi? Ikincisi tinderdan evlenilmez. Çok çok çok çok nadir ve istisna olur..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİşi ve maddi durumu oldukça iyi biri olarak bende merak ediyorum aynı soruyu. Daha hiç indirmedim gerçi o uygulamayı. Tipte iyi ve karizmatik. Peki acaba orada avukat birine denk gelmem mümkün olur mu
00 Yorumlaiçinde bulunduğun çıkmazdan kurtulmak için yapacağın bir evlilik senin hayatında daha büyük çıkmazlar oluşturabilir.
00 YorumlaOrganlarımı seviyorum ve bende kalmalarını tercih ederim 😂😂 yani olmaz ordan evlilik falan sksksklsks
00 Yorumlasırf bu yüzden, hazır hissetmediğin halde yapacağın bir evlilikle öncelikle karşındaki insana zarar verirsin
00 Yorumla
1 yıltinder yerine okcupid, happn kullanmanı tavsiye ederim. ama bence bunları da kullanmadan bişeyler yapmalısın.
00 Yorumla
1 yılBulmuş saf kızı kapma derdinde senin avcı, o uygulama tamamen "şey" üstüne olan bir amaçla kullanıyor
00 Yorumla
1 yılTinder olmazda azar falan olabilir Tinder öyle bir yer değil amacı o değil Tinder kullanan net istekli birisidir ben bile kullanmıyorum aq
00 Yorumla
1 yılHshahsh ne evlenmesi orada ki herkesin amacı belli
01 Yorumla
1 yılTinder ciplak fotoların satildigi yer degil miydi
14 Yorumla- 1 yıl
ahahah hayır o onlyfans. tinder sağa sola kaydırdığın yer. date uygulaması işte.
- 1 yıl
Gizli Üye(30-35)1 yılSosyal medyadan tanisilmaz sağlam papuc cikmiyorlar
11 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısın arkadaşım
1 yılOrdan sana kendini temiz Efendi gösterir ama el altından kaç kişiyle görüşmüş b. klar yemiştir
10 Yorumla
1 yılOlmaz uzak dur üzer seni oradaki erkekler et pazarı orası düzgün birine denk gelmen çok zor
10 Yorumla
1 yılÇevrene sor besakr düzgün biri var mı diye son çare bu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu hatayi yapma
ben yaptim internetden tanidim kactim elinden cok zor kurtuldum sakin bunu yapma
03 Yorumla
Soran1 yılNerden tanıdın tinderdanmı o uygulamayı sildim bile
Cevap sahibi1 yılBu siteden
Soran1 yılTindiri sildim zaten gecmis olsun bu arada
1 yılSen kendin nasıl bir insansın o önemli?
erkekleri şekillendiren kadınlardır00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılPek tavsiye etmiyorum iyi bir uygulama değil çünkü
00 Yorumla
1 yılHiç kulanmadim tinder azar sıkıntı oradan evlilik çıkmaz
00 Yorumla
1 yılBöyle yerlerden ciddi ilişki çıkacağını arayan saflar çok var mı cidden ya
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTinder da bir kadınla tanıştım, buluştuk görüştük ikinci görüşmede evine çağırdı Ataşehir'de gittim bir saat sonra yatağa çağırdı seviştik cinsellik yaşadık, baktım bunun kafa bi dünya kokain çekmiş. İki saat sonra evine polis baskın yaptı, karakola gittik falan ben serbest kaldım o ne oldu bilmiyorum. Birdaha hayatta tinder da kimseyle buluşmam. Zaten uygulamayı sildim kullanmadim daha
01 Yorumlaçocuklarına tanışma hikayesi olarak ne anlatacaksın
00 Yorumla
1 yılSakın böyle bir hata yapma yoksa Allah korusun bedelini çok ağır ödersin
00 Yorumla
1 yılÇok sıkintili dırum yüz tane iyi varsa sana denk gelir mi bilemem
00 Yorumla
1 yılevlendikten sonra tinderdan kuma getirmesin sonra uzerine, dikkat et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSosyal medya Instagram en azından bi tık daha iyi takip isteği gelirse kabul et ama hemen yazan erkek değil kasdettiğim böyle paylaşımlarından etkilenir yazar o tarz biri bahsettiğim
00 Yorumla
1 yılyanı cok arkadalsık yaptım ordan ama olabilirde yani
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 358 cevap paylaştı. Evlilik aileden kaçma yolu olarak yapılırsa hata yapma olasılığı yüksek olur.
00 Yorumla
1 yılBuradaki herkes kötü insan mı ki mesela neden buradan bulmuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBelli olmaz düzgün insanda çıkabilir ama oranın standart net bir amacı vardır bir nevi gerçek hayattaki genelevlerinin sanaldaki versiyonunu düşünebilirsin
00 Yorumla
1 yılEvlenen var bildiğim bu karsilasacagin kişiye göre değişir
00 Yorumla
1 yılTinden gibi uygulamalar genelde seks odaklı ilişkilere kapı açar
00 Yorumla
1 yılKral bu düşünceye kadar geldiysen Allah affetsin be
00 Yorumla- Devamını Gör (169)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026