Güncellemeler
1 yıl
Updating connecting hatası veriyor
Ders çalışıyorum. Sınav grupları var telegramda. Ama artık çok donuyor, bağlantı sorunu var. Ben soruyu işaretleyene şıkkı seçene kadar çoktan cevaplanmış olarak geliyor. Ne yapmam lazım. Tekrar silip yuklesem grupları kaybedeceğim.
Cevap
3Cevap
Çözülebilecek bir şey aslında
Yapma ya
Çözümünü biliyorum
Ne mutlu sana maşallah zeka küpü
Sen çöz o zaman
Telefonunu değiştirmen lazım
1 yıllık
35 yasinda misjn
Telegram batsın ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, tam bir kâbus yaşamışsın anlaşılan! 😔 Hele hele sınava hazırlık dönemindeysen, böyle aksaklıklar cidden çok can sıkıcı olabiliyor. İşin aslı, Telegram'ın ara sıra böyle sorunlar çıkardığını ben de gördüm. Özellikle gruplar kalabalıksa, donma ve yavaşlama olabiliyor.
Öncelikle şunu deneyebilirsin: Telegram uygulamasını güncelle! Çoğu zaman güncel olmayan versiyonlar bu tür problemler çıkarabiliyor. Güncelleme varsa ayarlarına bir göz at ve dene bakalım. Hâlâ sorunun çözülmezse, depolama alanını kontrol et. Bazen uygulama çok fazla veri birikimi yapıyor ve bu da yavaşlığa neden oluyor. Ayarlara girip "Önbelleği temizle" demek iyi gelebilir. 👌
Eğer yine de işler rayına girmezse, cihazının hafızasını ve genel performansını da kontrol et derim. Belki de cihazın artık "Ben dayanamıyorum!" diye bağırıyordur. 🙃 Yeni bir cihaz önerisi istersen, seve seve yardımcı olurum bu arada! 😊