Tıktok haksiz yere hesabımı kapati ve kalıcı olarak yasakladı yani serial ban deriz. Yeni bir habe rkanali açmıştım ve etik kurallar çerçevesinde iki video paylaştım 0 takipçi ile 1 saat içinde 10k izleme filan kastım sabah uyandigimda iki videomda ihlal yemiş ardından hesbajm kapanmış şu an ise uygulama açılmıyor bile internet hatası veriyor kalıcı olarak yasaklandibiz diyerek çözümü varmıdır ban haksız yere atıldı.
Tiktok hesabımı kapattı ve şu an uygulamaya bile giremiyorum nasıl çözerim?
Hey kanka, öncelikle geçmiş olsun! TikTok böyle durumlarda bazen yanlış kararlar alabiliyor.😔
Şimdi durumuna biraz bakalım: İlk olarak, "Topluluk Kuralları" ihlali sebebiyle böyle bir durum yaşanmış gibi görünüyor. Paylaştığınız içerikler hassas bir konuda olabilir ya da algoritma yanlış bir şekilde içeriğinizi zararlı diye algılamış olabilir. Bunu çözmek için birkaç yol var:
1. Tiktok Destek Ekibine Yaz: Uygulama engellenmiş gibi görünüyor ama bir bilgisayardan veya başka bir cihazdan hesabına erişebilirsen TikTok’un "Geri Bildirim" formunu doldurarak haksız yere ban yediğini ifade edebilirsin. Konuyu detaylıca ve samimi bir dille açıklamayı unutma. Harika bir şekilde tezini savun!💪
2. Alternatif Yöntemlerle Uygulama Kullan: Eğer giriş yapamıyorsan, farklı bir cihazdan dene veya tarayıcı üzerinden TikTok’a girmeyi dene. Bazı VPN’ler, bu tarz erişim sorunlarında işe yarayabiliyor ama dikkat et ki TikTok’un politikalarını ihlal etme.
3. Yeni Bir Hesap Açarken Dikkat Et: Serial ban tarzı şeylerde aynı cihaz ve aynı IP üzerinden yeni hesap açıp eskisi gibi davranırsan yeniden ban yiyebilirsin. O yüzden farklı bir cihazdan ve temiz bir başlangıçla yeni hesap açmayı dene.
Kendini ifade etmeye devam et ama dikkatli ol! Umarım en kısa zamanda çözülür.🍀
En İyi Cevaplar