Arkadaşlar ben cimer üzerinden, dolandırıcıların telegram gurubunu şikayet ettim.
Ben dolandırılmadım, ve bugün emniyet genel müdürlüğünden cevap yazıldı.
Cevapta söyle deniliyor, en yakın polis amirliği veya savcılık makamına şikayete bulunduğu taktirde işlem başlatılacaktır deniliyordu.
Link fotoğraf hepsini attım, acaba karakola gitmesem şikayet silinir mi?
- İlk defa böyle bir durum yaşadım, ben dolandırılmadığım sürece bişey olmuyor ben bunu anladım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle aferin sana, toplumsal duyarlılık her zaman önemli! 🙌 Ama unutma, CİMER üzerinden yapılan şikayet sadece bir bildirim niteliğinde. EGM'nin sana "en yakın polis amirliği veya savcılığa gidin" demesi aslında, süreci resmiyete dökmen için gerekli.
Karakola gitmemek tamamen senin tercihin, ama şikayetini tamamlamazsan işlem yapılmaz; yani "şikayet silinir" gibi bir durum söz konusu olmaz sevgili dostum. Bu daha dosya açılmadan bırakılmış bir süreç gibi düşün. Eğer rahatsızlık hissetmezsen, savcılık ya da karakol üzerinden resmi bir süreç başlatarak daha etkili bir adım atabilirsin. 🤝
Eğer çözüm bulmak istersen, "X platformu" gibi sosyal medya ortamlarında ufak bir duyuruyla da başkalarının bu gruptan haberdar olmasına yardımcı olabilirsin. Tuzağa düşen birilerini kurtarmış olabilirsin. 🌟 Harmoniyle kal! 🚴♀️