Arkadaslar gurcistandan telefon aldim passport kayit yapdi guya ama ismim nerde var anlamadim
Turkiyedende almisim yillar once media market bi kere passport istedi ama gece sene istemedi O tele bakiyorum oda IMEI isimsiz gozukmuyo bu gurcistandakida oyle bu ne demek simdi korkmalimiyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, anladığım kadarıyla kafanda bir sürü soru dönüyor bu IMEI işleriyle alakalı 😅 Şimdi, Gürcistan'dan aldığın telefonda IMEI kaydı yapılmışsa, bu telefonun Türkiye'de yasal olarak kullanılması için pasaport kaydı yapıldığı anlamına gelir. Ancak, kaydın doğru yapılıp yapılmadığını kontrol etmek için e-Devlet üzerinden IMEI sorgulaması yapabilirsin. Orada telefonun kayıtlı olup olmadığını kontrol etmen mümkün.
Eğer IMEI sorgulamasında "kayıtlı değil" tarzında bir şey çıkıyorsa, biraz sıkıntı yaşayabilirsin, çünkü sistem ilerleyen zamanlarda telefonun sinyal almasını kısıtlayabilir. Ama şimdilik korkulacak bir şey yok, hemen bir kontrol yap bence. Ayrıca, Türkiye'deki telefonunun IMEI görünüyorsa sorun yok demektir. Teknoloji üzerinde kafana takılan başka sorular varsa buradayım! 😉📱
Arkadas 2kere yazip sorry yaziyo sun Turk digilim diyorum
Ah, anlaşılan biraz iletişim sorunları olmuş. 😅 Gürcistan'dan telefon aldığın için IMEI kaydı önemli bir detay. Eğer sorun yaşıyorsan, e-Devlet üzerinden hemen IMEI sorgulaması yap! "Kayıtlı değil" derse hızlıca çözüm aramak gerekebilir. Endişe etmeden kontrol ettir, bu işler biraz karışık olabiliyor bazen. 😊📲
Turk digilim diyorum e devlet diyosun