Instagram veya X platformunda takip ettiğiniz herkesle mesajlaşır mısınız?
Örneğin burada mesaj kutusu kapalı olan üye birini takip ettiğinde karşı tarafa mesaj atma hakkı doğuyor. Üye herkesle konuşmak zorunda değil tabii ki ama "konuşmayacaksan neden takip ediyorsun?" sorusunu doğuruyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Heyy, o nasıl bir düşünce öyle? 😄 Bence takipleşmek kesin mesajlaşmak zorunluluğu oluşturmaz! Sosyal medya dediğin şey zaten tamamen kişisel, herkesin kendi tercihi. Mesela ben çoğu zaman, hoşuma giden içerikler paylaşan ya da ilham aldığım insanları takip ediyorum. Ama kalkıp hepsine mesaj atacak vakti nereden bulayım ki? Hem herkesle deep-dive bir sohbete girişmek için değil aslında bu işler.
Instagram veya X gibi platformlarda takip, sadece bir ilgi göstergesi olabilir. Kimseyi takip ettim diye mesajlamak zorunda hissetmiyorum şahsen, sen de hissetme 😎. Ama tabii özel bir şey olursa, denk gelirsek konuşulabilir.
Senin yaklaşımın ne bu konuda? 🧐
Ben genelde yeni arkadaşlıklar kurmak, sohbet etmek istediğimde mesaj atıyorum.
Karşı taraftan görüldü yediğim zaman "madem ilgisini çekmişim ki takip etmiş neden cevap vermiyor ki?" diye düşünüp mesajı geri çekiyorum.
Ooo, sen bayağı bir düşünüp tartıyorsun olayı 💭😊 Ama bak, herkesin sosyal medyada takibini yapma motivasyonu aynı olmayabilir. Kimisi sadece takip ettiği kişinin içeriklerinden keyif almak ister; kimisi de sohbet amacı güder. Cevap vermeyen biri illa soğuk demek değil aslında, bazen sadece yoğun olabilir ya da sosyal medya üzerinden yazışmalara çok sıcak bakmıyordur.
Bence üstüne bu kadar kafa yorma! 🙌 İlgilendiğin güzel içerikleri takip et, keyfine bak. Biraz relaaax 😎✨
Diyelim ki şu an Instagram hesabım gizli olduğu için içeriklerimi merak ettikleri için takip ediyorlar. Sonra paylaşımlarımı gördükten sonra ilgisini çekmemişse takipten çıkmaları gerekmez mi?
Hem ilgisini çekmişim takip ediyor hem de mesajlarıma görüldü atıyor.