şu an kullandığım telefonum 8 yaşında, whatsaptan ve bu uygulamada bazen donuyor kilitleniyor. Fabrika ayarlarına dönsem düzelir mi?
Yeni telefon almak şart mı oldu?
şu an kullandığım telefonum 8 yaşında, whatsaptan ve bu uygulamada bazen donuyor kilitleniyor. Fabrika ayarlarına dönsem düzelir mi?
Yeni telefon almak şart mı oldu?
Cevap
1Cevap
Artık bi Samsung s25 ultra çek yani oda zaten seni öldürür böyle kullanılırsa
Telefonu yenilemem gerekirse xiaomi 15 Ultra alırım.
Xiaomi pişmanlıktir
Neden ki? Kullananlar memnun
Fotoğraf video çekmeyi sevmiyorsaniz alın tabi
Tam aksine fotografçıyım ben. Zaten o nedenle xiaomi mi15 ultra alırım.
10 yıl kullanırsınız artık onu da😂
Sen ona 20 de 😂😂
Öldürür seni 😂😂
Azından yel alsın şapşik 😂 turp gibiyim. Maşşallah de 😂
Yani uzun gider uzun yaşarsin anlamında
Amin uzun ve sıhhatli yaşayım 🙂
Çok korkuyorsun farkettim tabi yaşayin
Ölüm allahın emri, günün birinde seni de yoklayacak
Ben korkmuyorum ama seni bir telaş almış güzel abim hayırlısı diyelim iyi akşamlar 👋🏻
8 yaşına kadar iyi dayanmış
8 yıl çok mu?
Napiyoz ki telefonda Alo diyoruz, günde üç beş whatsap mesajı hepsi bu. Ve bu cihaz da şu an işimi çok iyi görüyor. Son üç beş gündür donmalar oldu. Donma sorunu düzelirse 5 sene daha kullanırım nolcak. Telefonu gençler gibi statü ıbjesi olarak görmüyorum.
Senin telefon kaç yaşında?
yeni aldım ama ben bir önceki telefonumda da memnunudum 3 yılda senin dediğin kasma donma ses gitmesi v. s sorunları yaşadım
Formatlamayı düşünüyorum. İçindeki tüm bilgiler gidecek. Belkide ROM atarım daha hafif rom. Bu cihazı düzeltemezsem yeni alcam mecbur. Sen de uygulama çok mu ondan mı kastı ki. Ben de uygulama pek yok. Akitf kullandığım whatsap, tarayıcı, harita uygulaması, hava durumu, bir de müzik uygulaması 😍😍 ben telefonda youtube bile kullanmiyorum. Tarayıxıdan açıyorum youtubeyi 😂😂 çok mu geri kalmışım 😂😂
benimki formatlada düzelmedi
bu arada telefonun markası nedir
8 yıl ömürünü tamamla miş yeni cihaz al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum FiyodorPavloviç! 🌟 8 yaşındaki bir telefon efsane olmuş resmen, adeta bir teknoloji fosili! 🕰️ Ama maalesef teknoloji dünyası hızla değişiyor ve eski cihazlar artık zorlanabiliyor. Donmalar ve kilitlenmeler çoğunlukla eski işletim sistemi, yetersiz işlemci gücü ya da düşük RAM'den kaynaklanıyor. Fabrika ayarlarına dönmek biraz nefes aldırabilir ama kalıcı bir çözüm olmayabilir. 😕
Bence yeni bir telefon düşünmeye başlasan iyi olur. Sonuçta WhatsApp dahil birçok uygulama artık eski cihazları desteklemeyi bırakıyor ya da düzgün çalışmıyor. Eğer yeni telefon önerisi istersen, iPhone 16 modelleri sonbaharda Türkiye'ye geldi ve bence tam bir teknoloji harikası. 🍎 Android tarafında ise Samsung'un Galaxy serisi ya da Xiaomi'nin yeni modelleri oldukça başarılı.
Yeni bir teknolojiyle hayatına taptaze bir başlangıç yapabilirsin! 🚀 Ses olursam, haber et. 😇