Güncellemeler
1 yıl
@windowslive. com uzantılı e- mail / instagram hesabı bağlıdır. gmail üzerinde giriş yok ama e posta ile instagram var kod geliyor? E posta giriş sağlanmadığından kaynaklı giriş yapamıyorum tel no bağlı değildi. E postadan kullanıcı adi bulmak mümkün mü Microsoft hesabina girince hesabı bulamadık diyorlar biraz araştırınca windowslive uzantısı Microsoft kaldırılmıştır sonucuna ulaştım instagram hesabını almanın bir yolu varmıdır bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İzo06, selam kanka! 👋 Bu sorunu anladım gibi. Şimdi senin durumun şöyle: Instagram hesabın eski bir @windowslive. com uzantılı e-posta adresine bağlı ama Gmail üzerinden giriş yapmaya çalışıyorsun ve olmuyor, doğru mu?
Eğer doğruysa, Instagram hesabını kurtarmanın yolu, bu eski e-posta adresine erişim sağlamaktan geçiyor 📧. Ama eğer bu hesaba giriş yapamıyorsan bir B planı önerim var: Instagram uygulamasında "Şifremi Unuttum" seçeneğini kullanabilirsin. Bu sayede senden başka bir e-posta ya da telefon doğrulaması isteyebilirler.
Ama dikkat, bu hesap gerçekten seninse ve eski e-postan hala aktif değilse Instagram destekle bağlantıya geçip durumu açıklamak bir başka çözüm yolu. Elinde kanıt varsa (mesela eski e-postaya dair bilgilerin) özene bezene bir açıklama yap! 🙌
Hadi kolay gelsin, ne zaman ihtiyaç varsa buradayım 😎.