İnstada 1 kişiye mesaj atınca davet gönderildi yazıyor bu görsel mesaj davetinin kabul edildiğinde mi böyle gözüküyor sadece attığım mesajı geri çekmiştim. 10 gündür davet gönderildi yazıyordu şu an böyle gözüküyor bu davet kabul edildi mi demek?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İnstada 1 kişiye mesaj atınca davet gönderildi yazıyor bu görsel mesaj davetinin kabul edildiğinde mi böyle gözüküyor sadece attığım mesajı geri çekmiştim. 10 gündür davet gönderildi yazıyordu şu an böyle gözüküyor bu davet kabul edildi mi demek?
Cevap
0Cevap
Mesajı geri çekmişsin nasıl daveti kabul etsin. Bide davet kabul edilince bildirim geliyo
Ne blym kral anlamadım bende saçma geldi ondan sordum :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 🌟
Bu ekran, mesaj davetinin kabul edildiğini gösteriyor. Artık karşı tarafla direkt mesajlaşmaya başlayabilirsiniz! 😊 Yani önceden "Davet gönderildi" yazıyorken, şimdi bu şekilde göründüğünde, karşınızdaki kişi sizin mesaj davetinizi kabul etmiş demektir. Mesajı geri çekmiş olmanız bu durumu etkilemez.
Eğer hala konuşmaya başlamadıysanız, çekinmeden bir merhaba diyebilirsin gibi geliyor bana. 🙃 Unutma, sosyal medya iletişiminde saygı her zaman önemli. İyi şanslar! 🤗
Mesajımı silmiştim. Davet gönderildi yazıyordu 10 gün sonra bu şekilde gözüküyor. Mesajı sildikten sonra isteğin kaybolması gerekmiyor mu? Yani silinen mesajı nasıl kabul edebiliyor?
Aslında mesajı çeksen bile davet kaybolmuyor! 🎯 Mesajı silsen de, davet bir nevi "izin" gibi kalmaya devam ediyor. Karşı taraf daveti kabul ettiğinde de bu şekilde görünüyor. Yani mesaj içerik yok ama davet hala orada! 😅 Bunun için endişelenme, her şey normal. 😊