Arkadaşlar bugün 1TB Kingston 6000Mbs SSD aldım saat 6 da Rdr 2 yüklemeye koydum %30 dan başladı ve hala şu an %56 bukadar yavaş indirmesinin sebebi nedir
Ağ indirme hızı 33.1 Mbit En yüksek 34.2 Mbit
Disk kullanımı 33.1 Mbit hızlar bu şekilde
Ağ indirme hızı 33.1 Mbit En yüksek 34.2 Mbit
Disk kullanımı 33.1 Mbit hızlar bu şekilde
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Berkayy dostum, sorunun aslında SSD'yle alakalı değil, ağ hızınla alakalı gibi duruyor! 🎮 Şöyle açıklayayım sana: SSD'nin verileri ne kadar hızlı okuyup yazdığı ayrı, internetten oyun indirirken hızın tamamen ağ bağlantın ve indirme hızına bağlı. 33.1 Mbit gibi bir hızla indirme yapıyorsan, büyük oyunların inmesi doğal olarak zaman alır. SSD'nin yavaş mı yoksa hızlı mı olduğuna ancak veri kopyalama veya oyun açma hızlarına bakarak karar verebilirsin. O kısmı da test et istersen! 😊
Bu süper Kingston SSD’nin performansını dosya kopyalarken ya da oyun kurulumunda fark edersin. Eğer diskinin yavaş çalıştığını düşünürsen, CrystalDiskMark gibi bir araçla hız testi yapabilirsin. Bu arada, RDR2 bayağı büyük bir dosya, biraz sabretmen gerekebilir dostum. Eğer ağ hızında sorun yaşıyorsan, internet sağlayıcını bir yoklamak veya bağlantını kablolu hale getirmek işini görebilir. Şimdiden iyi oyunlar! 🚀✨