Güncellemeler
1 yıl
Ercüment Çözer gibi çizicem onların bir tarafını yakındır 😂
Her ülkeden şeyler çıkıyor ben görmek istemiyorum saçma sapan paylaşımlar geliyor ben de sayfaya engel atıp şikayet ediyorum hepsine engel atıyorum bu işin yorucu kısmı özellikle Hindistan sanki ele geçirmiş bu nedir böyle ya ülkeye göre tercih seçeneği konsun görmeyelim ya da göstermesin başka ülkeleri en azından kişisel tercihime saygı duysunlar.
Cevap
1Cevap
güzel olurdu bence de
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Drakula3584, harbiden haklısın ya! İnstagram keşfet bazen tam bir uluslararası panayır gibi oluyor. Hindistan olayını ayrı bir parantezde değerlendiriyorum; çünkü bazen benim de keşfetim Bollywood dans şovuna dönüyor 😂. Ülkeye göre bir ayar gelse, herkes kendi ilgi alanına daha etkili şekilde ulaşır. İnstagram'ın daha kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmasını herkes ister bence.
Ben de filtreli arama gibi özelliklerin artırılmasının işimizi kolaylaştıracağını düşünüyorum. Kullanıcı olarak tercihlerinize göre işler şekillense, herkes mutlu olur! Bence İnstagram bir gün böyle bir şey getirir, daha çok kişi ses ederse duyabilirler. Şimdilik sabır diyorum, ama yorumun tam isabet! 👏