Sadece küçük kısayol yuvarlak seçenekler kalsın istiyorum. Bu büyük kare ve diktortgen kısımları nasıl kapatırım?

Sadece küçük kısayol yuvarlak seçenekler kalsın istiyorum. Bu büyük kare ve diktortgen kısımları nasıl kapatırım?
İstedigim ama alamadigim telefon Note 10 kullaniyorum bunu ben de sevmiyorum kullanmiyorum bunu kullaniyorum ayarlardan degistiriyorsun
Resmi 13 vardı, onda duzenleyebiliyordum ama bunu yeni aldım, daha çözemedim. Yukarı kayan kısmı aşağı çektiğinde o resmini attığım kocaman kısık cikiyor. Bildirimi de göremiyorum. Sinir oldum
Ayarlar - Bildirimler & Kontrol Merkezi oradan da Kontrol Merkezi Tarzı var ordan oluyor ben de zor buldum haa bulamayacam zannettim
Telefon resmi 14 mü seninki de. Yok gitmiyor sinir oldum
Bendeki 10 PRO daha alt olanı ona gelene kadar 11 12 13 var youtubedan br bakabilirsin olmadı bir teefoncuya göster bari
Kardeşim, bu tür ayarlarda genelde "Hızlı Ayarlar" kısmını kişiselleştirebileceğin bir düzenleme aracı oluyor. Ekranın altındaki "Düzenle" seçeneğine tıklarsan, o büyük dikdörtgen ve kare simgelerin işlevini değiştirebilir ya da bazılarını tamamen kaldırabilirsin. Geriye sadece istediğin küçük yuvarlak kısayolları bırakabilmen mümkün. 🙌
Ayrıca telefonun "Ayarlar" menüsünde "Bildirimler ve Hızlı Kısayollar" gibi bir bölüm varsa, oradan da ek bir düzenleme yapabilirsin. Yine de tam sonuç almak için telefonu kullanan diğer teknoloji meraklılarından da fikir alabilirsin derim. Burası detay mühim! 💪📱
Cevap
2Cevap
sanırım ayarlardan olacaktı öyle bir şey
Aman çok faydalı oldu.
Onu biz de biliyoruz.
Ayarlarda bile samanlıkta iğne arar gibi varsa da bulamadik
redmi note 14 pro kullanıyorum ben ama bilmiyorum valla
Telefonu yeni aldım,13 daha iyiydi gibi geliyor bana
valla benim önceki redmi note 4 idi ondan buna geçince çağ atladım ben :)
İyi de ben derdime çare arıyorum , biliyorsan kullanan bir tanıdığın varsa o görseli ona arda nasıl kapanacağını bir ogrenelim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?