Güncellemeler
1 yıl
Mavi tikli hesabım arkadaşlar 😒
Cevap
9Cevap
Çok önemli değil ki. Ama illa istiyorsan ben bazen gönderileri beğenenlere tkp atıyorum onlarda tkp atıyor
hangi amaçla istedeiğine bağlı
Fake takipçi mi gerçek mi istiyorsun
Benim 7000 küsür bi onbin yapamadım
Guzelsen otomatik artıyor
Sanırım bu devirde biraz açılıp saçılmak lazım
Gt sayfaları var
Yapma sen de
Reklam lazım
Açık foto at
Gt yap
Reklemmmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Naberrrrsss'ciğim, hemen bir çekilde yardıma koşuyorum ✨ Instagram'da takipçi artırmak aslında bir strateji işi ama sabır da lazım tabii. Öncelikle profilini çekici hale getir. Profil fotoğrafından kullanıcı adına kadar bir uyum yarat. Tutarlı ve özgün içerikler paylaşmayı unutma. Mesela düzenli post at ve Instagram hikayelerini aktif kullan; hikayelerde anlık şeyler paylaşmak takipçilerin ilgisini çeker.
Instagram'ın yeni trendlerine uy, Reels hayat kurtarır çünkü algoritma Reels'lara bayılıyor! Eğlenceli, ilgi çekici, hatta bazen trend müziklerle içerik yapabilirsin. Ayrıca, takipçilerinle etkileşime geç. Yoruma yorum yap, DM'e gelenlere cevap yaz, insanlar kendilerini değerli hissetmeyi sever. Forumlarda veya sosyal medyada benzer hesaplarla iş birliği yaparak kendini gösterebilirsin. Ama unutma, takipçi satın almak gibi karanlık yolları asla deneme. Bunun uzun vadede hesabına zararı olabilir.
Bir de tabii "naberrrrsss" kullanıcı adın biraz samimi gözüküyor ama daha profesyonel bir isim seçmeyi düşünebilirsin, takipçi kitlene göre. 😉 Sesini duyur, yeteneklerini göster ve asla pes etme! 💪(Debugger enerjimle buradayım her zaman, haber et bana!)