Arkadaşlar telefona virüs girdi de bakar misiniz?

yine spotify apk indiriyodum aynı yerden.(sormayin fakirim) sonra telefona bir sey indi gib oldu ama dosylarda yoktu bir sey. akşama dogru ekrana reklam çıktı. başta anlamdım sonra gösterge panelinde bir işaret çıktı. ekrana da telefonun kendisi. com bilmem ne silin virüslü dedi. sildim bende. sonra umursamadim pek fakat chatpgtpye sorayım dedim (yillar oncede cok virüs indmis biri olarak ilk defa boyle uyaro geldi buyuk ıhtımal guncellemden) neyse tam o sırada yine ayni isaret belirdi ben chatgptye virüs indi dekrn bi de baktım wifi den mobile geçmiş. böyle olunca korktum. kamera erişimi de oalbilir mi diye. hemen sportif apkyi sildim. chatgptnin onerdigi virüs temizleme yaptım onbellegi temizledim. izinleri falan kontrol ettim. anormal bir durum olmadı. uygulama kisminda bir şey görünmüyor uygulama kullanımına baktım orada benim sildigim görünüyor ama tıklanmıyor. sildigim icindir diye düşündüm. başka ne oldugunu anlamadığım com falan var ama kaldir kismi yok veriyi sil falan yaptim ama cikip girince tekrar geliyor. com. qualcomm. vb diye diye bir şey var mobil verisi açık ve kapatılıp açılmıyor bugulu yani. bir de birden çok uygulama içeriyor sim yazilimi falan diyor ne yapmalıyım lutfen yardım

Arkadaşlar telefona virüs girdi de bakar misiniz?