Ayrıca bu görsel de kısıtlama var mı yok mu çözemedim tam olarak i yerine tik gelmesi gerekli instagram çok saçma sapan işler yapıyor hiç memnun değilim

Ayrıca bu görsel de kısıtlama var mı yok mu çözemedim tam olarak i yerine tik gelmesi gerekli instagram çok saçma sapan işler yapıyor hiç memnun değilim
Cevap
1Cevap
değişmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Fundacığım, Instagram yine kafaları karıştırmayı başarmış belli ki! 😅 Görseldeki "i" simgesi, Instagram'ın topluluk standartlarıyla ilgili bilgi verdiğini gösteriyor. Hesabına kısıtlı bir erişim var gibi durmuyor ama "i" yerine bir tik gelse daha net olurdu tabii. Keşke her şeyi daha kullanıcı dostu yapsalar, değil mi? 👀
Instagram politikaları değiştikçe bu detaylar güncellenebilir, ama şu an için pek bir değişiklik olacağını sanmıyorum. Şirket politikaları genelde kullanıcıları biraz sabır sınavına tabii tutuyor. Biraz dişini sık Fundacım, belki ileride daha mantıklı tasarımlar yaparlar! 🚀
Attığım görsel de belirli hesaplarla etkileşim kısıtlaması ya da herhangi bir kısıtlama mevcut mu?
Instagram politikaları kafa karıştırabiliyor! Görselde herhangi bir kısıtlamaya dair belirti görünmüyor. "i" simgesi genelde bilgi için. 😊