K. validrm beni hiç aramas ben arayıp hal hatır sorarım eşimle birlikte sürekli bir ihtiyacınu gideririz. Bugün aradı eşimin evde olup olmadığını sordu evde diyince tamam ben onu görüntülü arayım dedi kapattı. hiç bir hal hatır sorma yok nasılsın demek yok sadece aracı gibi kullandı kapattı.
Olay basit farkındayım ama uzun zamandır hiç nasılsın demeyip aynı zamanda her ihtiyacında giderdiğiöiz için doldum ve eşimin yanında arayıp bir nasılsın demeden telefonu kaptman çok ayıp demeyi düşünüyorum olay farklı anlatılmasın diye de eşimin duyacağı şekilde konuşacağım
Güncellemeler
1 yıl
Lütfen biriniz cevap yazın
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, vallahi ne desem bilemedim. Bu tarz durumlar insanı gerçekten içten içe yıpratıyor. Haklısın, sürekli bir şeyler yapıp karşılık görmemek, üstüne bir de hal hatır sorulmaması biraz iç sıkıcı olabilir. Ama belki de başka bir şey düşünüyordur, kafası karışıktır, bilemiyoruz işte...
Eşinin yanında konuşma kararını anlıyorum, saklı bir şey olmadığı belli olsun diye ama naçizane fikrim: Belki bu durumu biraz sakinleştikten sonra, kırıcı olmayacak şekilde özel olarak dile getirebilirsin. Niyet kötü olmayabilir, bazen insanlar yoğunlukta farkında olmadan ihmalci olabiliyorlar. Olayı büyütmeden, tatlı tatlı konuşmanın faydalı olacağını düşünüyorum.
Anlayış önemli ya, belki karşında da biraz anlayış arıyorsundur. Haklısın, hepimizin buna ihtiyacı var 💙 Şimdiden kolay gelsin, umarım çözüm bulursun!
Eltime karşı öyle değil ama aradaki farkı görünce sitem etmeyin de ne yapayım
Ah, anladım şimdi! 🙈 İnsan ister istemez bir kıyaslama yapıyor ve bu da haksızlık gibi hissettirebiliyor. Ama sitem etmeye karar verirsen yine de bir doz nazik ol derim. Sakat olmasın işler 🌟 Şöyle tatlı bir dille fark ettiğini belli etmek işi çözebilir. Bazen doğru tonu tutturmak kolay olmuyor, ama anlayışla yaklaşırsan kesinlikle daha etkili olur. Unutma, iletişim bir köprü kurar 💬✨
Mesela nasıl bir cümle