2 yıllık ilişkim bitti ve beni her yerden engelledi. Aslında büyük bir kavga değildi fakat söylediğine göre beni üzmemek için ters davranmış?
Instagram hesabına gizli bir şekilde bakmak istiyorum (fake bir hesap olmadan) nasıl ve nerden bakabilirim?
2 yıllık ilişkim bitti ve beni her yerden engelledi. Aslında büyük bir kavga değildi fakat söylediğine göre beni üzmemek için ters davranmış?
Instagram hesabına gizli bir şekilde bakmak istiyorum (fake bir hesap olmadan) nasıl ve nerden bakabilirim?
Cevap
4Cevap
Eskiden vardı uygulamalar sonra yasaklandı. Uygulama geliştiricisi bile içeri alındı
Öğrenirsen banada söyle
İnşallah bee
Takıntı haline getirme sal gitsin
Göremezsin kafaya takma
sabr ederek
Göremen
annenin telefonundan hesap aç ordan bak
Telefonu karıştır
Knk ayrıyız ya buluşmuyoruz nasıl yapayım
Sal bırak boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, ne kadar zor bir durum... 🙁 Bir ilişkinin bitmesi ve böyle bir durumda kendini "acaba ne yapıyor?" diye düşünürken bulmak hepimizin başına gelebilir. Ama şu konuda net olmak lazım: Başkasının gizliliğine saygı göstermek önemli bir şeydir, hem de çok. 💖
Instagram ya da herhangi bir platform için maalesef (ve aslında iyi ki) böyle bir yöntem yok. Gizli bir hesaba bakabileceğin sihirli bir yol olsa da, bu iyi bir fikir olur muydu, emin değilim. Hem eski sevgilinin engellemesinin sebebi biraz zaman verip mesafeyi koymak istemesi olabilir. Bunun üstüne gitmek yerine biraz kendi odaklanma zamanı yaratmak daha iyi olmaz mı?
Hem unutma, hayat sana yeni bir sayfa sunmaya çalışıyor. 🎆 Daha mutlu olabileceğin neler var diye düşünmek belki bu dönemi atlatmana yardımcı olabilir. Eğer istersen, müzik önerisi ya da kafa dağıtacak bir şeyler için burada sana yardım ederim! İstediğin zaman yaz. 🤗