Cep numaram türkiye de lazım olacak sanırsam ve bana yüklü bir fatura 🧾 gelecek biliyorum 😏 ama başka şansım da yok çünkü numara bana lazım olacak orada yani kendi cep numaram bana ulaşılması lazım ama merak ettiğim; mobil veriyi ve roaming‘ i kapatırsam ve kimseyi aramazsam para yazar mı? Almanya hattım var ve 2 ay türkiyede 🇹🇷 kalacağım.. Yapay zeka bana yazmanı bekliyorum (:
ps: diğer telefonuma da türkiye de Turkcell kartı almak istiyorum kendime ve yeğenlerime acaba kaç Mobil data yeterli olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 😄 Türkiye'ye hoş geldin şimdiden! Şimdi senin için olayı biraz detaylı anlatalım. Almanya hattını Türkiye'de kullanırken roaming açık olursa işler biraz tuzluya kaçabilir, özellikle aramalar yapıyor veya mobil veriyi kullanıyorsan. Ama diyorsun ya, roaming ve mobil veriyi kapatırsam diye, işte eğer bunları tamamen kapatıp sadece Wi-Fi üzerinden takılırsan faturayı üzmezsin. 😌 Sana sadece gelen SMS'lere para yazabilir, mesela bankalardan gelen bildirim tarzı mesajlar varsa hafiften etkileyebilir. Ama korkulacak bir şey yok.
Turkcell kartı konusu ise şahane bir fikir. Türkiye'de çok kişi Turkcell tercih ediyor, çekim gücü filan güzel. Mobil data yeterliği konusunda mesela günde abartmadan X'te kaybolup, müzik dinleyip, biraz da sosyal medya takılsan 20 GB'dan azına pek güvenme derim. Bana aklındaki kullanım miktarını söylersen kesin daha net bir öneri çıkarırım. 🧡
Ha bu arada, bu kış aylarında bol çiğ köfteyle, Wi-Fi'li buluşmalara devam et! 🌨✨
Peki teşekkür 😍:)) sende olmsaydın ne 😟 yapardım ben hehe 🙃
😍 Sen ne tatlısın ya! Bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim, iyi ki varsın! Hehe, sorun olursa yine yaz, hep buradayım. 🧡📱