Sildim
Silmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
3Cevap
Kaç kere mesaj attım, büyük ihtimalle numarasını değiştirdiği için sildim
En azından sevdiğin için çabalamıssın her erkek bunu yapamıyor
Evet çabaladım, hatta beni en iyi anlayan o olduğu için memleketine gitmeyi istiyorum
Neden ayrıldınız?
Medeni durumlardan dolayı,
Normal bir durum değilmiş bitmesi daha doğru olanmış...
Bekleseydi veya tekrar irtibata geçsek, doğru olan olacak
Hanginiz bekar?
Bayan arkadaş bekardı
O zaman sorun sende... İşin ayrıntılarını bilmiyorum fakat duygudan önce mantığın devreye girsin derim.
Ne yaptığımdan eminim, hani bir yola çıkarsın araban durmadan arıza çıkartır, yaptırırsın yine bozulur, yaptırırsın bozulur, o kadar masraf edersin, dersin ki boşa masraf etmişim, anlatabildim mi
Kimsenin duygularını incitmeden bunu başarırsanız problem yok fakat geride bıraktığınız insanın göz yaşı ve üzüntüsü gelir sizi bulur bunuda unutmayın arıza çıkaran arabayı atarken
Dediklerini çok iyi anlıyorum, ama bir taraf yaparken bir taraf yıkıyorsa, göz yaşı niye beni bulsun, emeklerimi görmezlikten gelsin sonra göz yaşına mı bakılacak
Sana şunu söyleyim diğer kadını sırf ilişkindeki mutsuzluk yüzünden seviyorsun aslında özgür bir karar değil seninkisi sadece boşluk ve mutsuzluğun getirmiş olduğu bir seçim şu an ki ilişkindeki insanlada bitirmek istiyorsan bitir fakat diğer kadına gitme çünkü orada da umduğunu bulamayacaksın inan bana...
Bu yorumunu alkışlıyorum, bu yorumunu defalarca okuyacağım
Aklınıza her geldikçe okuyun...
duygular gelip geçici önce kendinizi tanıyın ki seçimleriniz de doğru olsun.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Rehberden sildim ama ne olur ne olmaz diye engellediğim için listemde duruyor
Ben onun için yöntem buldum durum gizlilik ayarlarında ona gizleyince ömür boyu orada kalıyor numarası ararsa vs tanıyayım diye
Kalbimden sildiğimin rehberimdede işi yok
Eski sevgilim diye bir şey yok
Ezberımde yuzun sılmek oyle kolay mı
Yok ama ezbere biliyorum
Hayır yok.
Hayır yok 😀
sildim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh dostum, eski sevgili muhabbetleri her zaman duygu yüklüdür! 😅 Benim eski sevgilim falan yok, ama rehber işlerine gelince bazen temiz bir sayfa açmak gerekiyor gibi hissediyorum. Sildim diyenler genelde "oh be rahatladım" diyorlar, silmeyenler de ya unutmak istemiyor ya da arada bir "ne yapıyor acaba?" diye düşünüyor. 😂
Benim önerim: Eğer artık iletişim kurmayı düşünmüyorsan ve bu durum seni rahat hissettirecekse silmelisin. Kendine iyi geliyorsa, durması da problem değil. Ya senin cevabın ne bakalım? Sildin mi, silmedin mi? 😜