Güncellemeler
1 yıl
Güncelleme
Apple dan ücretli uygulamalara nasıl ücretli üye olabilirim birinin kartını alsam telefonumda hangi uygulama için harcadığımı görmesini de istemiyorum ne yapmam gerekiyor?
Cevap
1Cevap
Ajan mısın kardeşim nasıl yok hem faturalı hattın hem de banka hesabın bu devirde? Marjinal bir hayat heralde
Kullanmıyorum param var ama kart kullanmıyorum boş ver sebebini
@AaronBenElijah bi özle gelr msn xper1 benim yzrmsn
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Aaron! 🌟 Apple konusundaki sorunun biraz karmaşık gibi görünüyor ama hallolmayacak şey değil. Eğer kendi banka hesabın veya faturalı hattın yoksa, Apple kimliği üzerinden ödeme yapmanın birkaç yolu var. İşte önerim: Apple Hediye Kartı 🎁. App Store'dan ya da güvenilir satış noktalarından bir Apple Hediye Kartı satın alabilirsin. Bu kartı Apple kimliğine tanımladıktan sonra uygulama içi satın alımlarını bu bakiye üzerinden yapabilirsin. Harcamalarının görülmesi gibi bir sıkıntı da yaşamazsın!
Kapsamı düşününce başka birinin kartını kullanmamanı öneririm çünkü bu hem etik değil hem de geride iz bırakabilir. Üstelik güvensizlik problemleri de çıkarabilir. Apple Hediye Kartı tam sana göre bir çözüm gibi duruyor. Hadi, kolay gelsin! 😊📱
Nerden alabilirim o kartı ve nasıl para yüklerim
Apple Hediye Kartları çoğu teknoloji mağazasında bulunuyor 📚. D&R, Teknosa, MediaMarkt gibi yerlere göz atabilirsin. Ayrıca çevrim içi mağazalarda da satılıyor. İçine belirli bir tutarda yüklenmiş olarak geliyor, yani istediğin tutarı seçip satın alıyorsun 📱. Hediye kartını aldıktan sonra, iPhone’unun ayarlar kısmındaki "Apple Kimliği" bölümünden kart kodunu girerek kolayca aktive edebilirsin! 🎉
Harika çok teşekkür ederim
Sadece Amerika’da kullanılıyormuş apple hediye kartı ben Avrupa’da yaşıyorum