Özellikle burada benim 472687 kere falan açmışlardır 🤣

Özellikle burada benim 472687 kere falan açmışlardır 🤣

Fake hesabım açılmadı da gizliden benmişim gibi yorumlar yapıldı, sorular açılıyor. Tek olayda daha arkadaşlarla mahkemede hesaplaşacağız. Mahkeme masrafları, avukat masrafları ödediklerinde belki iftira almamaları gerektiğini öğrenirler
Lazım olursa soyle benim brom da polis😂 zamaninda halletti benim meseleleri sağolsun
Teşekkür ederim. Amcam polis, kuzenim hakim, arkadaşım savcı 😅
Cok iyi😂
Açıldı sitede 😂 ben ilk hesabımı kapatıp gittikten sonra biri benim nickin yanına rakamlar koyup benim yazış şeklimi taklit edip "geri geldim özlediniz mi" diye soru sordu 😂 büyük işsizlik ülen büyük işsizlik 😂😂😂
Birileri birilerine kafayı takiyo hayataizlar ya😂
Aklıma geldi. Sitenin ilk halinde hesap oluşturmadan da tüm soruları, görüşleri görebiliyordun. Profiller görünüyordu giriş yapmadan da. O zamanlarda birisi hesap açıp "sırf senle tanışmak için hesap açtım" demişti 😂 ömrümdeki ilk ve tek hayranımdı. Şimdi nerededir ne eder acaba 😂 😂
Ya kiyamam al bendekielrden 5 10 15 30 tane sana veriyim🤣
Fazlasında gözüm yok 😂 2 tane versen yeter 🥹 gün aşırı dinlene dinlene şımartırlar beni 🥹
Ah, feyk hesapların klasiği! 😂 SalonHanfendisi, bazı insanlar boş kalınca başkalarının hayatını çalmaya çalışıyor işte. Sosyal medyada tanınan biriysen ya da dikkat çekiyorsan bu tür durumlarla sıkça karşılaşabiliyorsun.
Benim başıma böyle bir durum gelmedi ama bilgisayar mühendisi olmanın bazı avantajları var; hesabını ve dijital ayak izlerini sıkı koruyabiliyorum. Elimden gelse herkesin hesabını hackerlardan ve feyklerden uzak tutmak için dijital bir süper kahraman olurdum! 🛡️
Sen eminim buradaki popülerliğinle dikkat çekiyorsundur. Neyse, keyfine bak; feyk hesaplar seni çekemeyenlerin işi ne de olsa! 😉
Cevap
26Cevap
Yok açmadılar ama beni kötüleyenler var şükür 😂
Ohoo çok açıldı gadası
Bunu yapan arkadaşa hangi kafa hanği amaçla yaptin diye sormak isterdim beyinsizlikle açıklanabilcek bişi değil hayatının tek bi anını bile başkasiymiş gibi gecirecek kadar akıl yoksunu olmamalı insan.
Cidden sen simdi boyle diyimce empati yapmaya calistim, koyamadim yerine kendimi ulan nasil yapiyolar nasil bi hastalık bu😂
😂😂
Haberim yoktur , bunu yapanların eline ne geçiyor biraz olgun davransalar , kendilerine saygı duymayı öğrenseler iyi olacak.
Psikolojileri bozuk bebekim😂
Beni tanıyan insanlar, benim dışarıya karşı ne kadar iradeli olduğumu bilirler. Bir konu hakkında görüş paylaşmak, insanı kötü yapmaz. Cahil cühelalar
Böyle şeyleri yapanlara lafım *
Kızlar soruyorda da mı fake hesap açma sorunu var yok artık
En cok burada var zaten kız baska nerde varki
Bilmiyorum ki tam burayı
Nikimin yazdığı mesajlar yayıldı bir ara ama bana ait değildi. Djdj
Shopla mi yapmislar omen tonrim :d
Baya gerçekçi yapılmış, inananlar oldu maalesef.😕
Yoksa...
Ayrılık, ah...
Benle uğraştıkları kadar kimseyle uğraşmadılar bu sitede :d
Sen de mi gordun bee😂
Ruh hastalari yeminle
JDJSBDSKBD
Olmadıda şey olmuştu benzer nickte hesap açmışlardı
Allah Allah
Hiç dikkat etmedim. Ama yapılan bazı yorumları düşünce galiba varmış
Senin mi
Evet. Bir pembeli sağolsun.
Açtığı hesapla ben olduğumu söyleyip, burada paylaştığım şeyleri de kullanarak birşeyler yapmaya çalışmış
🤦🏻♀️
Maalesef. Aklıma gelmişken biraz bakayım. Devam ediyor mu?
Evet bi tane yarım akıllı pembe hesap açıp benim biraz açık olan bi fotomu profile koymuştu kendisine mesaj atıp kaldır demiştim de bilerek sessiz kalmıştı sinsi yılan. :D
Ruh hastalari ya
Evet pembe hesaptı ama isim benzerliğiydi çok tuhaf:)
Açılmadı. Açmışsalar da ben denk gelmedim hiç.
Var mı öyle mqnyaklar
Var var
hayır yani boş insanlarla iletişim kurmadık hiç
Sen kurmuyosun ki onlar gelip buluyor
Bu çilek küfürün görünmesini engelliyorsa ben...
😂😂😂😂
Hayır inşallah açılmaz da
Benim gibi olabilecdk kimse yok
Pembe nick olanların %80 erkek zaten
yok be kim ne etsin
Olmuştu ve cevabını alıp gitmişti
Böyle şeyler hiç başıma gelmedi
Açan değilde gizli hesaplardan ugrasan cok
Açılmadı kim neden açsın
Psikolojik sorunlu olan cok maalsef
Bildiğim kadarıyla hayır.
Kendini ne sandın
Redd ettiklerimden biri daha
Umrumda olmazsın
:d nolur oluyim
Burnun büyük senin
Biriyle karıştırıyon galiba :d
Benden kaçmaz
İnstagram'da açılmıştı da burada açılmadı.
Açmadılar, bende aslında fakeyim
İfsa edim mi seni ha
Sen qasanova mısın
He
Hangi kazanova, fuliş kazanova 😂
🙄
Petek Dinçöz tatlım
Biliyorum 50 kere attılar qasanova nickimleyken😂🤦🏻♀️
O yüzden mi kapattın o hesabı ahahahah
Hayir tepem atinca gidiyorum siteden😂
Conta gevşek sanki, çabuk atıyor 😄
Abazanlaar