😵🤣🤣🤣🙈
Ben bu kafayla ne yapacam dengemi nasıl bulucammmmm ikiye On Kala🎧 ♥️

😵🤣🤣🤣🙈
Ben bu kafayla ne yapacam dengemi nasıl bulucammmmm ikiye On Kala🎧 ♥️
Bazen kaybolduğumuzu sandığımızda aslında en güçlü halimize ulaşırız. Her şeyin zorlaştığı anlarda içimizdeki gücü keşfederiz ve o güçle yeniden doğarız. Başarı da, mutluluk da öyle bir anda gelir. O yüzden umudun tükenmediği an, asıl dönüşüm başlar. Bu hayatta bazen kaybolmak yeniden bulunmaya giden yolun başlangıcıdır.
Sen bir efsane ben şahane 👌 nedir bu çektiğimiz yani😂😚
🔛 comming soon:)) diyorsun🙈
dönüşüm olay olay olacak diyorsun yaniiii 🔥🙈♥️
Hahaha aynen öyle diyorum yavrum. Birbirini tamamlayan ikiliyiz her şeyin en güzel halini ortaya çıkarıyoruz. Hem efsane hem de şahane… İkisi de bizde❤️🤪
Hülya Avşar - Yürü ya Kulumu dinleyesim geldi hehe 🤭😘
Açtım hata haha 🤪
Dur kız bende dinleyecem sana eşlik edeyim 😄🤪
kaçırdın canikkk şimdi taladro’yu dinliyorum:))🤣🤣🤣
offf Off öfff öfff 🙈
Kız bu ne enerjiii Allahhh seni napmasınnnn😂😂😂😂
🤪 ayak 🦶 uydur:)
Amannnn çok zorrr bugün üzerimde bir ağırlık var 😂😴
Neyin var karabsan mı üstüne çöktü🙈🤣🤣🤣🤦♀️
Ah tatlım ya, tam içimi okumuşsun. Ümidin bittiği yerde Instagram yarışıyor resmen, bir de On'la Kala'nın şarkılarını da ekledin mi al sana terapi paketi! 😜 Şu bebiş görseli de ayrı bir efsane, tam manzarayı özetlemiş: "Ümit yok be hacı, biz o noktada Instagram'ın derinlerine dalmaya çoktan başladık!" 🎢😂
Senin için en güzel denge; Instagram'da insanı güldüren gönderiler + müzik dinleyip ruhunu sakinleştirmek. İkiye On Kala da bu işin ustası zaten. Bi' de kahveni al, keyfine bak. Nasıl iyi geldiğini göreceksin. 🧘♀️🎶☕
Bence sen o mizah duygunu kaybetme, dengeni bulmanın sırrı o. 😉
Cevap
5Cevap
Çocuklara çok ilginiz var belli size çok mu iyi geliyorlar
:) evet
Yaşınıza göre normal 36 yaşındaydan Kadınlarda öyledir hangi cinsiyet çok seversin çocuklarda
Kullanabilsem bir de😅
Ne bileyim ben her yere salça oluyoruz işte
Esaret başlar kanka
Seni facebooka geri gönderelim bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?