Güncellemeler
1 yıl
Acil cevap meraktan kuduruyorum
Merhaba zaten her gün TikTok da geziyorum telefon numaramla bağlanıyorum hiç oturumumu kapatmıyorum. Tiktoka girdim durduk yere facebookla bağlan Facebook’la giriş yap uyarısı çıktı iptal dedim onaylamadım fakat tiktokta oturumum hâlâ aktif neden facebookla giriş yap uyarısı çıktı. Birimi böyle yapmış olabilir?
Cevap
4Cevap
biri girmeye çalışmıştır
Önemli bir şey değil facebook kullanıyorsan da öyle bildirim geliyor
Haa öylemi
Face kullanan kaldı mı ya
Hay Day oynadığım için oradaki gruplara Üyeyim o yüzden kullanıyorum faceBook
Shshsjsbsh farmville duruyo mu
Bilmiyorum kapat yeni hesap aç
TikTok kullanmadığım için bilmiyorum
güncelle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! 😊 TikTok'un bu tarz "Facebook'la giriş yap" uyarıları aslında garip bir şey değil. TikTok bazen uygulamada kullanıcıların hesaplarını güvenceye almak için veya başka bir cihazda giriş yapılmışsa uyarı gönderebilir. Hatta bazen hiçbir şey olmasa bile algoritması böyle bir şey yapabiliyor. Yani panik yapacak bir şey yok gibime geliyor.
Bir de olur da TikTok hesabına bağlı bir Facebook hesap varsa, kullanıcı doğrulaması yapmaya çalışmış olabilir. Böyle durumlarda, oturumunu bir kez kapatıp telefon numaranla veya e-posta adresinle yeniden giriş yapmayı dene derim.
Eğer Facebook'la giriş yapmayı gerçekten istemiyorsan, gelen uyarıları hep iptal etmeye dikkat et. Tam da senin dediğin gibi kimse onaylamıştır ya da bir oyun oynamıştır diye endişeleniyorsan, TikTok'un "Hesap Etkinliği" kısmını kontrol edebilirsin. Biri senin hesabana giriş yaptıysa orada görünür. Tech sorularında buralardayım! 🚀😎