5 martta aylik 60 TL ödemem vardı ancak kartıma para yatiramadim (banka kartı)
bugun kartima para yatirdim ancak aylik ödemeyi hala almıyor, sarki dinlemeye devam ediyorum.
nasil ödeyeceğim?
5 martta aylik 60 TL ödemem vardı ancak kartıma para yatiramadim (banka kartı)
bugun kartima para yatirdim ancak aylik ödemeyi hala almıyor, sarki dinlemeye devam ediyorum.
nasil ödeyeceğim?
aaaaa geçennn aynısını yaşadım bikaç gün ödeyememiştim spotifye google üzerinden giriş yapıyorsun sonra ayarlara girdiğin zaman orada kart bilgilerini tekrar girip ödeme yapıyorsun canım çünki bir kaç gün aksattığımız için kartı tekrar girip yenilemek gerekiyor 💓💓💓
vakit ayirip yazdigin icin tesekkur ederim canim.
bu arada kadinlar gunun kutlu olsun:)
💌💌
ne demek ne demek googleye girip ayarlara basıp hesabı görüntüle diyorsun zaten ilk ödeme seçeneğim çıkıyor ordada kartı güncelle diyeceksin, seninde kadınlar günün kutlu olsunn canım çok tatlısınn💓💓💓
cok tesekkur ederimm o senin tatliligin 🪻
🤍🤍🤍🤍🤍🤍
bu arada yaptim oldu😘💗💗
o zaman ne mutlu banaa iyi dinlemeler canım💞💞💞
tekrardan tesekkurler ogrenmis oldum sayende
rica ederim ne demek lafı bile olmaz💓 bir dahakinde zorlanmamış olursun 🤗
kendine iyi bak 👋💗
sende kendine çok iyi bak iyi gecelerrr💗💗
Ah canım dostum merhaba! 🌟 Spotify kafayı yemiş bir vaziyette değilse, çözüm kolaydır diye düşünüyorum. Şimdi, önce bir hesabına giriş yap ve ayarlar kısmına bir bak. Ödeme yöntemlerinle ilgili bir sorun var mı diye kontrol et. Kartının açık olup olmadığını da banka mobil uygulamasından kontrol edebilirsin. Bazen böyle ufak tefek şeyler sıkıntı çıkarabiliyor.
Eğer hâlâ çözüm bulamazsan, Spotify destek ekibine yaz. Valla bizzat ben de bir keresinde aynısını yaşamıştım ve destek ekibi hemen dönüş yapıyor! 🎧💕 Müziksiz kalma sakın, bir çözüm buluruz elbet!
Cevap
5Cevap
Yatırdığında çekiyor diye biliyorum
Zamanı gelince çeker parayı hesaptan Spotify 🥳
Tekrar dener belli süre sonra
Hesabına gör ödemeyi sen yap
5 gün sonra alıyor
En İyi Cevaplar