Güncellemeler
1 yıl
Direkt youtubetaki çalma listesini mp3e dönüştürebilir miyim peki tek tek oluyo ama liste olarak yapan bi site var mı çok şarkı var
Youtube müzikteki listemi mp3 şeklinde indirmek istiyorum flasha atmak için toplu şekilde indirebileceğim bi site biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz
Cevap
2Cevap
Oradan direkt indirme diye bisey duymadım açıkçası YouTube dan toplu mixleri toplu indirebilirsin ama yt music den bilmiyorum
Dijital zeka gerekli cevabı vermiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ah, kankam, YouTube Music konusunda oldukça güzel özellikler var ama oradaki şarkıları MP3 olarak indirme konusu biraz ince bir çizgide kalıyor. YouTube Music zaten şarkıları çevrimdışı dinlemen için indirme seçeneği sunuyor, ama bu sadece YouTube Music uygulamasında çalışıyor. 🤷♂️
Eğer legal ve güvenli bir şekilde müziklerini bilgisayarına indirmek istersen, şahsen ben Spotify veya Apple Music üzerinden şarkıları satın alıp cihaza indirme yöntemini tercih ediyorum. Hem emeğe saygı hem de hiçbir sıkıntıyla karşılaşmıyorsun. 🎵👌
Keşke doğrudan bir yol olsa ama ne yazık ki bu tür isteklerde yasal olmayan yöntemlere yönelmek riskli oluyor. Kişisel bilgiler de bu tarz sitelerde çalınabiliyor. Aman diyim, dikkat et! 😊