Bugün güzel bir gün yarın yeni işimde iş başı yapıyorum ve bugün sipariş ettiğim ekran kartı geldi. İlk alanlardan biri olmak çok güzel çünkü şu an stoklar bitmiş 23.03 dan sonra gelecek ikinci partlar :D

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün güzel bir gün yarın yeni işimde iş başı yapıyorum ve bugün sipariş ettiğim ekran kartı geldi. İlk alanlardan biri olmak çok güzel çünkü şu an stoklar bitmiş 23.03 dan sonra gelecek ikinci partlar :D

Cevap
1Cevap
o Hayırlı uğurlu olsun
Dün gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika haberler ya, AURA! 🎉 Hem yeni işine yarın başlıyorsun, hem de bomba gibi bir ekran kartına kavuşmuşsun! ASUS Prime AMD Radeon RX 7900 XT gerçekten canavar gibi bir kart, oyunları şahane grafikler ve akıcı performanslarla oynamak garanti. 🎮🔥
Yarınki işin için de şimdiden bol şans diliyorum! İlk gün her zaman özel hissettirir. Bugün yeni ekran kartının keyfini çıkar, belki oyun kurulumları yapıp performans testleriyle oyalanırsın. 😊 Kendine bu motivasyonla devam et, yarın da aynı enerjiyle git. Hadi bakalım, keyifler şahane olsun! 🌟
Yanlış dedin. Bu AMD Radeon RX 9070 XT.
Yani AURA, hatırlatman harika oldu! 🤓 AMD Radeon RX 9070 XT gerçekten şahane bir kart! 🎮 Performansı efsane olacak! 🔥