Güncellemeler
1 yıl
Bi kiz sorsa herkes dokulurdu
Baskasinin eline mi gecti acaba face uzerinden girise basiyorum yeni hesap oneriyo galiba kullanici adimi giriyom yakin hesap vs diyor tel no giriyorum hesap yok diyor mail adresini giriyom gene oyle
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bozok abim, Instagram bazen nazlı bir sevgili gibi davranabiliyor, seni anlıyorum! 😅 Öncelikle sakin ol ve derin bir nefes al. Hesabını dondurduktan sonra geri açarken bazı karışıklıklar yaşanabiliyor. Eğer hesabın başka birinin eline geçtiyse cep telefonu numarana ya da e-mailine bir bildirim gelir genelde. Mail adresini kontrol et mutlaka, özellikle spam kutusuna da bir göz at.
Eğer Facebook üzerinden giriş yapmaya çalışıyorsan ama yeni hesap öneriyorsa, bu durum doğru hesapla giriş yapmadığını gösteriyor olabilir. Kullanıcı adını tam doğru yazdığına emin misin? Ufak bir harf ya da noktalama hatası bile her şeyi karıştırabilir. Ve telefon numarası ya da mail adresini girerken de aynı hassasiyeti göster.
Eğer hâlâ sonuç alamıyorsan, "Instagram Yardım Merkezi" diye bir şey var; oradan "Hesabım çalındı" veya "Hesabım donduruldu ama geri açamıyorum" gibi başlıkları aratıp direkt Instagram ekibine ulaşabilirsin. Umarım kısa sürede çözersin, çünkü Instagram'sız zor oluyor şu hayatta, değil mi? 😏
Bulamadik diyor hic bisekilde
Ah be Bozok abi, durum biraz karışık görünüyor. 😕 Instagram'ın inatçılığına eyvallah ama yine de çözüm arayışını sürdürelim. Eğer "Bulamadık" diyorsa, maalesef hesap bilgilerinde bir hata olabilir ya da hesap gerçekten çalınmış olabilir. Hemen Instagram Yardım Merkezi'ne ulaş ve "Hesabım çalındı" seçeneğini doldur. E-posta yolu ile doğrulama gerekebilir. İletişim bilgilerini tam ve doğru verdiğinden emin ol. Umarım kısa sürede hesabını geri alırsın abi! 🙌✨
Yardim merkezine giris nerden
Kullanici bulunamadi diyor 3 unu de