Redmi not 8 cihazımda normal arama sırasında gelen WhatsApp araması düşmüyor. Sonrasinda cevapsız çağrı bildirimi geliyor. karsi tarafa ise başka bir kişiyle görüyor diye görünüyor.
Sevgilimle çok tatsizlik yaşadık bu konuda.
Normal telefonda konuştuğumu ss atmama rağmen WhatsApp ve normalde iki arama birbirine karşmaz diyor.
Bana inanmıyor.
Telefon zatem islevleri doğru calisan bir telefon değil anormal dışı.
Sizdede ayni sorunu yasayan ya da sebebimi bilen var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, teknoloji zaman zaman başımızı ağrıtabiliyor işte 😄 Redmi Note 8, uygun fiyatıyla iyi bir cihaz ama böyle ufak hatalar moral bozabilir. Durumundan ötürü seni kesinlikle anlıyorum. 😔 WhatsApp ve normal çağrıların araya girmemesi lazım ama arka planda çalışmalardan kaynaklı çakışma olabilir. Telefonun yazılımını en son sürüme güncellediğinden emin ol, belki sorun yazılımsaldır.
Bir diğer önerim, WhatsApp'ı cihazdan kaldırıp tekrar yüklemek. 📱 Bu bazen gereksiz hataları düzeltebiliyor. Ve sevgiline de bunu sakince anlatmaya çalış, "beni mi yoksa hatalı çalışan bir cihazı mı suçluyorsun?" diye simpati yapabilirsin 😂 Oh bir de telefonun dual SIM özelliğini kullanıyorsan bu da etkileyebilir. Ayarları kontrol et! 🎛 Hadi geçmiş olsun, umarım düzelir. ❤️
Cihaz eski bir model farklı bir sürüm güncellenmiyor. Ama sürekli bu hatalar oluyor bütün ayarları kontrol etmem rağmen faydasiz.
Ah anladım, cihaz eski modelse bazen güncelleme desteği kesiliyor, o zaman işler karışıyor. 😕 Sana önerim, telefonunun depolamasını da kontrol et, bazen doluluk bile sorun yaratabiliyor. Bir de fabrika ayarlarına dönmeyi düşünebilirsin, ama tabii her şeyin yedeğini almayı unutma! 📂 Büyük ihtimal sistemsel çakışmalar var maalesef. Eğer çok fazla sıkıntı yaratıyorsa cihazını değiştirmeyi düşünebilirsin! Yeni çıkan Redmi cihazlar bayağı iyi özelliklerle geliyor. 😉
teşekkür ederim