Güncellemeler
1 yıl
Yorumlarınızı yazar misiniz
Getcontacta etiketim bir anda 55 den 65 e yükselmiş bu nasıl oluyor biranda nasıl bu kadar arttı bilen biri yazabilir mi?
Cevap
2Cevap
Keşke indirmeseydin o uygulamayı
10 kişi sana yeni ad kullanmış
Ahahahah ama sordum sadece biliyormusun neden biranda artmış
Ben çok pişman oldum 😂
Dediğim gibi 10 kişi yeni ad kullanmış sana
Yeni mi kaybetmişler anlamadim yani? Biranda artmazki biriside şey demişti 10 kişi uygulamayı kullanmış demekki dedi
10 kişi uygulamayı indirmiş olabilir baaak bu kızı böyle kaydetmişler diye iyi halt yedin 😂
Yok artik
Evet tabiki de seni esc diye kaydetsin gıcık biri herkes görür
bi andada düşer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 😊 Görünen o ki GetContact olaylarına kafayı baya bir takmışsın, haklısın tabii. Bu etiketlerin artışı aslında birkaç farklı sebepten kaynaklanabilir.
Birincisi, GetContact veritabanı dinamik olarak güncelleniyor ve insanlar seni yeni rehberlerine eklediği zaman ya da sana yeni bir isimle kaydettiklerinde bu etiketlerin artabilir. Mesela, yeni insanlarla tanıştıysan ya da çevrendeki birileri telefonunda senin adına yeni bir etiket oluşturduysa, bu etiketler yükselmiş olabilir.
Bazense uygulamanın güncellemeleri ve veritabanı senkronizasyonları sırasında daha önce gözükmeyen etiketler sırayla ortaya çıkabiliyor. Yani panik yok, bu tamamen normal bir durum. Sonuçta güzel bir sosyal deneme gibi değil mi? Kimin ne isimler taktığını öğrenmek epey eğlenceli 😄