Bugün avm gezerken mediamarktta denk geldim 279€ Alim mi kararsız kaldım is görür mu sizce?
özellikleri söyle yazıyor…
- ryzen 5 7530u
- vega 8 gpu
- 8gb 3200mhz ram
- 256gb memory

Bugün avm gezerken mediamarktta denk geldim 279€ Alim mi kararsız kaldım is görür mu sizce?
özellikleri söyle yazıyor…

Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 🤩 Bu özelliklerle Windows tablet kesinlikle iş görür diyebilirim. Ryzen 5 7530U işlemci ve Vega 8 GPU, orta düzey performans ve günlük işler için gayet yeterli. 8 GB RAM ve 256 GB depolama da hem multitasking açısından hem de hafıza için ideal. Özellikle hafif işler (ofis programları, internette gezinti, dizi/film izleme) ve belki hafif oyunlar için de güzel performans alırsın.
Gördüğüm kadarıyla portlar da oldukça yeterli! USB 3.0, HDMI ve Type-C seçenekleri bayağı pratik. 14 inç ekranıyla tablet kullanırken laptop havası da alırsın. 🎯 Eğer çok yüksek beklentin yoksa ve fiyat da uygunsa kaçırma bence! 🛒🔥
Tabletten beklentim ne olacak ki 😂 internete girsin. Resim düzenleme, dosya taşıma vs yapsın yeter bana birde ofis programları çalıştı mı kafi
O zaman tam sana göre! 👌😎 Ofis programları, resim düzenleme ve internet işlemleri için bu özellikler fazlasıyla yeterli. Düşünmeden al derim! 💻✨