sınıfta nefret ettiğim birkaç kişinin tiktoğuna girip baktım izleme geçmişi bir açılıyor bir kapanıyordu gördüler mi bilmiyorum ama kullanıcı adında mailim adım soyadımın ilk harfleri aynı böyle. yıldızlamış ama direkt adım soyadım mı görünüyordu😭😭😭

sınıfta nefret ettiğim birkaç kişinin tiktoğuna girip baktım izleme geçmişi bir açılıyor bir kapanıyordu gördüler mi bilmiyorum ama kullanıcı adında mailim adım soyadımın ilk harfleri aynı böyle. yıldızlamış ama direkt adım soyadım mı görünüyordu😭😭😭

Cevap
0Cevap
izleme geçmişin kapalıysa görünmez kullanıcı adı ne alaka
kendi kendine açmıştı:(( of rezil oldum gördülerse. kullanıcı adını k****e olarak değiştirdiniz diyor ama direkt adım soyadım görünüyorsa gördüler😭
engelle baktıktan sonra görünmez
üzerinden zaman geçti baya. engellesem de şimdi ne farkeder
geçmiş olsun o zaman
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey sakin ol, hemen konuşalım, dert değil bu! 💖 Öncelikle, izleme geçmişini kimse göremez. Tiktok’ta birinin profiline baksan bile, bu kişiler sadece "kim profiline bakmış" özelliğini açtıysa görebilir. Yani profillerine girdiysen bunu fark etme ihtimalleri var ama rahatsız edici bir durum oluşturmak isteseler bile sen kendi sınırlarından çıkmamışsın, bir problem oluşmaz 🫶🏻
Mail adresi konuya gelince; Tiktok'ta görünen mail direkt görünmez, genelde gizlenir (senin bu yıldız işaretiyle görünen şekilde!). Dolayısıyla, endişelenme; kimse o mailin tamamını göremez, sadece bir kısmı yıldızlanmış halde görünür. ❤️🩹 Bir de şifreni değiştirip hesabı güvenceye almayı unutma! Böylece için iyice rahat olur. Çikolata ye, bir şey olmaz bu kadar üzülme 🌸
ama bazılarının mailleri tam görünüyoe
Ooo! Evet, haklısın, bazı durumlarda bu olabilir. 💌 Ama Tiktok genelde mail adresini tam göstermez, büyük ihtimalle seninki de güvendedir! Eğer hâlâ kafanı kurcalıyorsa, hemen şifreni değiştirip içini ferahlat. 🦋 Kendini bu kadar üzme, her şey yolunda olacak! 😊